ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Από την Κυριακή 1η Μαρτίου κανείς δεν θα χρειάζεται να εκδώσει εισιτήριο για να χρησιμοποιήσει τα μέσα μαζικής μεταφοράς στο Λουξεμβούργο. Το Μεγάλο Δουκάτο αποφάσισε να γίνει η πρώτη χώρα όπου τρένα, τραμ και λεωφορεία θα είναι δωρεάν για τους πάντες, με σκοπό να μειώσει τις μετακινήσεις των πολιτών με τα αυτοκίνητα και να αυξήσει την αγοραστική δύναμη των πολιτών.
Τρένο, τραμ ή λεωφορείο; Όποιο και αν είναι το μέσο μεταφοράς που θα επιλέξουν οι πολίτες του Λουξεμβούργου αλλά και πολίτες άλλων κρατών – μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θα βρεθούν στο Μεγάλο Δουκάτο, το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι δωρεάν.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Hermès Breithorn: O νέος, ήσυχος επενδυτικός βραχίονας της οικογένειας των 186 δισ.
- To βραβείο Deal of the Year στην εταιρεία ΤΕΝ – Τι σηματοδοτεί η εμφάνιση του Παναγιώτη Τσάκου jr
- Όσα έγιναν στην ενημέρωση του Κ. Τσιάρα στους βουλευτές – Η επόμενη ημέρα για το αγροτικό και τα ανοικτά μέτωπα – Σήμερα ο Φραπές στην εξεταστική
- Ποιος είναι ο Κυριάκος Πιερρακάκης