ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το summer gathering του Αλαφούζου, η Κοσιώνη στον ΑΝΤ1, πού κλείνει ο Στρατής Λιαρέλλης, που θα πάει ο Παναγιώτης Στάθης, η συμφωνία της Σκορδά και η αποχώρηση Θεοδωράκη
Πριν από λίγες ημέρες, ο Γιώργος Λιάγκας ανέφερε στην εκπομπή του ότι ουδέποτε έκανε – ο ίδιος ή συνεργάτης του – πρόταση στη νικήτρια του My Style Rocks να βρεθεί στην ομάδα της εκπομπής.
Η Ραμόνα, λοιπόν, θέλησε να απαντήσει στα σχόλια του παρουσιαστή για την αναφορά που έκανε στο όνομά της.
«Είμαι σε μια ηλικία που δεν φαντάζομαι πράγματα, δεν είμαι πέντε χρονών, οι κόρες μου φαντάζονται πράγματα. Δεν νομίζω να έχω πει και ποτέ κάτι που να μην ισχύει. Αυτό με έχει στεναχωρήσει πάρα πολύ. Τα ελληνικά μου είναι πάρα πολύ καλά και καταλαβαίνω και πολύ καλά, περισσότερο από πολλούς γύρω γύρω. Γιώργο κι εγώ σε συμπαθώ αλλά κρίμα… Δεν έχω βγει ποτέ να πω κάτι που δεν ισχύει. Μου είχαν προτείνει να σχολιάζω, να κάνω fashion police και να είμαι σε έναν χώρο μόνη μου και να το εντάσσουν στην εκπομπή», δήλωσε στις κάμερες.
Δείτε πως απάντησε η Ραμόνα Βλαντή στα σχόλια του Γιώργου Λιάγκα:
https://www.youtube.com/watch?v=tW4TteECeHk
Δείτε πως «άδειασε» ο Γιώργος Λιάγκας τη Ραμόνα Βλαντή:
https://www.youtube.com/watch?v=QOeqgg9PTzY
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πληθωρισμός: Νέα άνοδος 3,4% τον Ιούλιο – «Φωτιά» σε καύσιμα, ενοίκια και μεταφορές
- Motor Oil: Στις 25 Αυγούστου τα οικονομικά αποτελέσματα α’ εξάμηνου
- Marfin: Προθεσμία έλαβε για την απολογία της η 46χρονη κατηγορούμενη
- WSJ: Eπίθεση Πούτιν σε χώρα του ΝΑΤΟ; Τι εκτιμούν οι αμερικανικές υπηρεσίες πληροφοριών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.