Σοκ προκαλεί το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής εξέτασης για το 11 μηνών βρέφος από τη Συρία.
Σύμφωνα με πληροφορείς, το ιατροδικαστικό πόρισμα έδειξε ότι το 11 μηνών βρέφος είχε υποστεί άγρια σεξουαλική κακοποίηση παρά φύσιν.
Ωστόσο, παραμένει απροσδιόριστη η αιτία θανάτου.
Υπενθυμίζεται ότι το βρέφος διακομίστηκε με εγκεφαλίτιδα, από τον πατέρα του, στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, το πρωί της Κυριακής. Σύμφωνα με το ιατρικό ανακοινωθέν, έφτασε στο νοσοκομείο «άσφυγμο και απνοϊκό. Έγιναν άμεσα προσπάθειες ανάνηψης, οι οποίες δεν απέδωσαν».
Σύμφωνα με την πρώτη εξέταση του ιατροδικαστή, έφερε και σημάδια σεξουαλικής κακοποίησης.
Οι αξιωματικοί της Αστυνομίας προσπαθούν να σχηματίσουν το προφίλ της οικογένειας που ήρθε στην Ελλάδα πριν από δύο χρόνια και από τότε ζει με την αρωγή ΜΚΟ.
Παράλληλα ψάχνουν το προφίλ του άλλου ζευγαριού που φιλοξενούσαν στο διαμέρισμα του Ζωγράφου, ώστε να διαπιστώσουν αν είχαν κάποια εμπλοκή στην υπόθεση.
Παράλληλα, εξετάζονται και οι υπεύθυνοι της συγκεκριμένης ΜΚΟ, ώστε να συγκεντρωθούν στοιχεία για την υπόθεση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Μέσα σε δύο μήνες έχει πουληθεί το 12,2% της ΕΚΤΕΡ
- ΟΣΕ: Προκηρύχθηκαν 33 θέσεις διευθυντικών στελεχών – Άνοιγμα σε έμπειρα στελέχη από Ελλάδα και εξωτερικό
- Ταχιάος για Γραμμή 4: Στο τέλος του 2026 ολοκληρώνονται οι σήραγγες – Θα καθυστερήσει η παράδοση
- ΔΙΜΕΑ: Πρόστιμα 199.000 ευρώ για απομιμητικά προϊόντα στη Θεσσαλονίκη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.