array(0) {
}
        
    
Menu
-0.1%
Τζίρος: 219.75 εκατ.

Βύρων Νικολαΐδης: Τα σχέδια για μετεξέλιξη της PeopleCert σε Διεθνές Πανεπιστήμιο

Life & Style

Χάρι και Μέγκαν: Απέλυσαν όλο το προσωπικό του γραφείου τους στο Μπάκιγχαμ

Comments

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ φαίνεται πως φτιάχνουν από την αρχή τη ζωή τους, μακριά από τα «πρέπει» του παλατιού. Μάλιστα, τόσο… μακριά που αποφάσισαν να απολύσουν όλο το προσωπικό που είχαν εκεί!

Όπως αναφέρει η Daily Mail, η οποία «πυροβολεί» για μια ακόμα φορά τους Σάσεξ, το ζευγάρι αποφάσισε να απολύσει συνολικά 15 άτομα από το γραφείο τους στο παλάτι του Μπάκιγχαμ. «Οι υπάλληλοι είναι τα τελευταία θύματα της βόμβας που έσκασαν ο Χάρι και η Μέγκαν με τη μετακόμισή τους στη Βόρεια Αμερική και την απόφαση για την οικονομική τους ανεξαρτησία από τη βασιλική οικογένεια», γράφει χαρακτηριστικά η Daily Mail.

Την ίδια ώρα πάντως το ζευγάρι επέλεξε να βρεθεί στην Καλιφόρνια για να συνομιλήσει με ακαδημαϊκούς και καθηγητές για τη νέα του φιλανθρωπική οργάνωση. Ο Χάρι και η Μέγκαν επισκέφθηκαν το πανεπιστήμιο του Στάνφορντ, για μία brainstorming συζήτηση. Όπως επιβεβαίωσε πηγή του παλατιού, «στο πλαίσιο των συνεχιζόμενων εργασιών τους για την ανάπτυξη και την οικοδόμηση της νέας τους φιλανθρωπικής οργάνωσης, είχαν εποικοδομητικές συζητήσεις με ακαδημαϊκούς και καθηγητές».

Η Μέγκαν και ο Χάρι πέρασαν περίπου 7 ώρες στο αμερικάνικο πανεπιστήμιο, ενώ για να επιστρέψουν στον Καναδά πέταξαν με εμπορική πτήση. Κατά την άφιξή τους στην πανεπιστημιούπολη, τον πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ υποδέχτηκε προσωπικά ο πρόεδρος του πανεπιστημίου, Μαρκ Τεσιέρ Λαβίν, προτού πάρουν μέρος σε συζητήσεις με μέλη του προσωπικού που τους βοηθούν «με το συνεχιζόμενο έργο τους για την δημιουργία μιας νέας φιλανθρωπικής οργάνωσης».

Όταν το ζευγάρι ανακοίνωσε τα σχέδιά του να απομακρυνθεί από την βασιλική οικογένεια, είχαν γράψει στη νέα τους ιστοσελίδα πως θέλουν να ξεκινήσουν μια νέα φιλανθρωπική οργάνωση, λέγοντας πως η απόφασή τους να περνούν τον χρόνο τους μεταξύ Βόρειας Αμερικής και Αγγλίας θα τους βοηθήσει σε αυτή την προσπάθεια. «Αυτή η γεωγραφική ισορροπία θα μας επιτρέψει να αναθρέψουμε τον γιο μας με εκτίμηση για την βασιλική παράδοση στην οποία γεννήθηκε, παρέχοντας παράλληλα στην οικογένειά μας το περιθώριο να επικεντρωθεί στο επόμενο κεφάλαιο, συμπεριλαμβανομένης της νέας φιλανθρωπικής μας οντότητας» έγραψαν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ.

Δεν είναι ακόμη σαφές ποιος θα είναι ο ρόλος των καθηγητών και ακαδημαϊκών του Στάνφορντ στην νέα τους αυτή φιλανθρωπική οργάνωση, ούτε είναι γνωστό ποιες θα είναι οι αιτίες στις οποίες θα εστιάσουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ. Πάντως, όπως φαίνεται, οι Σάσεξ έχουν αρχίσει να συνηθίζουν την νέα τους ζωή μακριά από την βασιλική οικογένεια και να σχεδιάζουν λεπτομερώς το μέλλον τους. Μάλιστα, πρόσφατα, παραβρέθηκαν σε ένα συνέδριο της JP Morgan, στο Μαϊάμι, όπου ο πρίγκιπας Χάρι έδωσε μια ομιλία και μίλησε για το Megxit, λέγοντας, σύμφωνα με μια πηγή του Page Six πως «Παρόλο που είναι πολύ δύσκολο για τον ίδιο και την Μέγκαν Μαρκλ, δεν μετανιώνει για την απόφασή τους να αποχωρήσουν από ανώτερα μέλη της βασιλικής οικογένειας, επειδή θέλει να προστατέψει την οικογένειά του».

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ήττα της ΕΡΤ στο μπάσκετ, η «φουλ επίθεση» από Αλαφούζο, τι συνέβη με τη Φαίη Σκορδά, τα σενάρια για το SDNA και τι αλλάζει σε Σκάι και ΑΝΤ1
Δέσποινα Γιαννακοπούλου: Εντυπωσιακή εμφάνιση σε fashion show στο Καλλιμάρμαρο
Σταματίνα Τσιμτσιλή και Θέμης Σοφός γιορτάζουν 15 χρόνια γάμου – Δείτε φωτογραφίες
MasterChef 2026: Νικητής ο Πάνος Τελάλης
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Γιατί δεν μπορεί να γίνει κουμπάρα με Αργυρό και Νίκα – Επιβεβαίωση mononews
Κίμπερλι Γκίλφοϊλ: Δεν ξέρω αν μπορώ να γίνω νονά του μωρού του Αργυρού – Επιβεβαίωση mononews (video)
Αλεξάνδρα Νίκα: Η φωτογραφία με τα δυο παιδιά της, Βασίλη και Μιράντα
Η Αθηνά Ωνάση απέσυρε το όνομά της από το τουρνουά ιππασίας στο Σεν Τροπέ μετά από 19 χρόνια
Παραμένει στο MEGA η Αγγελική Νικολούλη
Δήμητρα Κούστα για Άννα Βίσση από Λονδίνο: «Περήφανη παραγωγός» (video)