ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο νοσοκομείο του Ηρακλείου, μια ανήλικη που έπεσε απ’ τα ενετικά τείχη, στην περιοχή Κομμένο Μπεντένι.
Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν τις 8 και μισή το βράδυ. Άμεσα ενημερώθηκε το ΕΚΑΒ που μετέφερε το κορίτσι στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί δίνουν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή. Όπως δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο διευθυντής της ΜΕΘ του Βενιζελείου Ανέστης Κιούλπαλης, «το κορίτσι έφτασε στο νοσοκομείο και η κατάστασή του είναι σοβαρή. Αυτή την ώρα τα τραύματα του, που είναι πολλαπλά, διερευνώνται από τους γιατρούς. Εμείς είμαστε σε θέση εφόσον κριθεί αναγκαίο να το νοσηλεύσουμε στη ΜΕΘ, εφόσον δεν θεωρηθεί απαραίτητο – λόγω της ηλικίας του – να μεταφερθεί στη ΜΕΘ Παίδων του ΠΑΓΝΗ».
Άμεσα ενημερώθηκε και η αστυνομία που διερευνά το περιστατικό, εξετάζοντας όλα τα πιθανά σενάρια, αλλά και τις συνθήκες κάτω από τις οποίες η ανήλικη βρέθηκε στο κενό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ποιο μοντέλο είναι η Ferrari της Πόπης Σεμερτζίδου που δέσμευσε η Αρχή για το Ξέπλυμα και πόσο κοστίζει
- AEGEAN-INDIGO: Μαζί στο στοίχημα για την αγορά της Ινδίας- Στόχος ο 4πλασιασμός της σημερινής κίνησης
- ΔΕΗ myHome Plan: Με 60 ευρώ, περισσότερα από ενέργεια σε ένα λογαριασμό
- ΠΑΣΟΚ–ΣΥΡΙΖΑ στη ΔΕΘ: Συγκλίσεις χωρίς πυξίδα, μέτωπα χωρίς ηγεσία
