Μετά την άγρια κόντρα που ξέσπασε ανάμεσα στην Δήμητρα Αλεξανδράκη και τον Στέλιο Κουδουνάρη, αλλά και την διακοπή των γυρισμάτων του My Style Rocks, η κάμερα της εκπομπής του «Πρωινού» επιχείρησε να πλησιάσει το γνωστό μοντέλο έξω από τον χώρο των γυρισμάτων.
Την ώρα που έφτασε η Δήμητρα Αλεξανδράκη στις εγκαταστάσεις, δημοσιογράφος της εκπομπής του ΑΝΤ1 προσπάθησε να την πλησιάσει προκειμένου να πάρει δηλώσεις, ωστόσο ένας άνδρας από την ασφάλεια του κτηρίου στάθηκε εμπόδιο και δεν επέτρεψε να μιλήσουν. Μάλιστα, ζήτησε επιτακτικά να κατεβάσουν την κάμερα και να απομακρυνθούν.
Από την πλευρά της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη βγαίνοντας από το αυτοκίνητό της απέφυγε εντελώς την δημοσιογράφο και προχώρησε με γρήγορα βήματα προς τα στούντιο.
Δείτε το βίντεο:
https://www.youtube.com/watch?v=rdFFBoQ_NOU
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- UBS: Πρόστιμο ρεκόρ 125 εκατ. δολαρίων στις ΗΠΑ για ελλιπείς ελέγχους κατά του ξεπλύματος χρήματος
- Πετρέλαιο: Βουτιά 4,5% για το Brent εν μέσω συνομιλιών για το άνοιγμα των Στενών του Ορμούζ
- Bitcoin: Χάκερ έκλεψαν άνω των 100 εκατ. δολαρίων από «ασφαλή» ψηφιακά πορτοφόλια
- Copernicus: 7.264 στρέμματα κάηκαν στην πυρκαγιά στην Αιγιαλεία
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.