ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στις επαφές που είχε στην Ελβετία με την UEFA αναφέρθηκε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ΣΚΑΪ ενώ μίλησε και για τις ποινές σε περιπτώσεις πολυϊδιοκτησίας, βάζοντας ένα νέο δεδομένο πάνω στο τραπέζι.
Συγκεκριμένα, ο κ. Γεραπετρίτης σημείωσε πως θα επιβάλλεται σε κάθε παιχνίδι ποινή, όσο υφίσταται η πολυϊδιοκτησία, με αποτέλεσμα η ομάδα που τιμωρείται θα φτάνει σε αρνητική βαθμολογία και να πέφτει και κατηγορία.
«Από τη στιγμή που θα επιβληθεί κύρωση από το αρμόδιο όργανο, θα πρέπει αυτομάτως να πάψει η πολυϊδιοκτησία» ξεκαθάρισε, σε διαφορετική περίπτωση θα επιβάλλεται διαρκώς η ποινή αφαίρεσης βαθμών.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΤΜΕΔΕ: Έχει εγκρίνει πάνω από 600 μικροχρηματοδοτήσεις ύψους €12,8 εκ.
- Τσίπρας για Μαμντάνι: Nίκη απέναντι στην ολιγαρχία και στις πολιτικές δυναστείες – Δείχνει ότι υπάρχει εναλλακτική
- Η ENTERSOFTONE F&B φέρνει την επανάσταση στην εστίαση με τις νέες λύσεις POINT2ORDER και Kitchen Management System
- Κομισιόν: Επιπλέον 103 εκατ. ευρώ στην Ελλάδα για στήριξη των συνόρων και το μεταναστευτικό