Ξεπερνάει τα 7 εκατ.ευρώ το πρόγραμμα της πλήρους ανακαίνισης του πολυτελούς ξενοδοχείου Elounda Peninsula, που βρίσκεται στην Κρήτη και αναμένεται τον Απρίλη του 2020 να έχει ολοκληρωθεί η πρώτη φάση της.
Όπως τονίζεται σε σχετική ανακοίνωση, η εν λόγω επένδυση έχει γίνει κατά κύριο λόγο με ίδια κεφάλαια.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει την ανακατασκευή 20 σουιτών και βιλών, την προσθήκη μιας καινούργιας παραθαλάσσιας βίλας 440 τ.μ. με δική της πισίνα και άμεση πρόσβαση στη θάλασσα, αλλά και την κατασκευή δύο ολοκαίνουργιων κολυμβητικών δεξαμενών, των μεγαλύτερων στην περιοχή, όπως τονίζεται.

Το Elounda Peninsula All Suite Hotel, συμφερόντων της οικογένειας Σπύρου Κοκοτού, άνοιξε για πρώτη φορά τις πόρτες του το καλοκαίρι του 2002. «Στο επίπεδο του τουρισμού που υπηρετούμε, οφείλουμε τόσο στον εαυτό μας αλλά κυρίως στους πελάτες μας να ανανεωνόμαστε συνέχεια» δηλώνει ο Ηλίας Κοκοτός. «Οι γονείς μας κατάφεραν να αναδείξουν την Ελούντα ως έναν κορυφαίο τουριστικό προορισμό χάρη στις καινοτόμες ιδέες αλλά και στην επένδυση στη λεπτομέρεια και αυτό είναι που σκοπεύουμε να συνεχίσουμε να κάνουμε», καταλήγει ο κ. Κοκοτός.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- CrediaBank: Προταση στην Έκτακτη Γενική Συνέλευση για ΑΜΚ 300 εκατ. ευρώ
- Ικτίνος: Ολοκληρώθηκε η πώληση της ΙΔΕΗ έναντι 8,3 εκατ. ευρώ
- Hims & Hers: Το αποτυχημένο στοίχημα στην αγορά των 100 δισ. – Υποχώρηση μετά τις πιέσεις από Novo και FDA
- Κατακτώντας τις κορυφές: Το JAECOO 7 αναδεικνύει τον off-road χαρακτήρα του στον Παρνασσό!
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.