Μετά τον «πόλεμο» που ξέσπασε ανάμεσα στον Αντώνη Κανάκη και τον ΣΚΑΪ, η ομάδα του «Ράδιο Αρβύλα» αποφάσισε να κάνει απόψε πρεμιέρα όχι σε κάποιον τηλεοπτικό σταθμό, αλλά διαδικτυκά μέσω YouTube.
Σύμφωνα με την ανακοίνωση των «Ράδιο Αρβύλα», η πρώτη εκπομπή θα κάνει πρεμιέρα απόψε, Δευτέρα, στις 23:45, στο RADIOARVYLAofficial, το επίσημο κανάλι τους στο YouTube.
Πρόκειται για ένα «χειροποίητο» επεισόδιο, στο οποίο θα παρουσιαστεί το υλικό που δημιουργήθηκε από τον Οκτώβριο έως τον Δεκέμβριο σχετικά με το δημοφιλές ριάλιτι του Star, το GNTM.
«Απόψε, στις 23:45, ανεβαίνουμε στο youtube: RADIOARVYLAofficial», αναφέρει η ανακοίνωση.
Με την αποχώρηση του Αντώνη Κανάκη και των συνεργατών του από τον ΣΚΑΪ, το κανάλι του Φαλήρου στρέφεται προς τον Γιώργο Λιάγκα για να καλύψει το κενό της Late night ζώνης.
https://www.facebook.com/RadioArvilaOfficial/posts/10158467860448465
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Επιτελείο Καρυστιανού: Απαντάει στον σάλο για τα περί «ρωσικού κόμματος» – Δεν κάνουμε face control ούτε μπορούμε να ελέγξουμε το παρελθόν όσων μας πλησιάζουν
- Βιομηχανικά μέταλλα: Πιέσεις σε χαλκό και σιδηρομετάλλευμα λόγω Μέσης Ανατολής και ομολόγων
- Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς: Μνημόνιο συνεργασίας με την FSRA του Abu Dhabi Global Market
- Αυτοκινητόδρομος Ε65: Σχεδόν έτοιμος προς παράδοση – Υπό κατασκευή τα τελευταία 46 χλμ. προς Εγνατία Οδό (Βίντεο)
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.