ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε 85 συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης, από χθες, στις 6:00 το πρωί, έως σήμερα την ίδια ώρα, σε επιχειρήσεις που πραγματοποίησαν στην περιοχή του κέντρου της Αθήνας και στην Αττική γενικότερα για την πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας.
Σύμφωνα με τα στοιχεία της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, ελέγχθηκαν συνολικά 3.585 άτομα και 2.087 οχήματα, ενώ προσήχθησαν 425 άτομα, εκ των οποίων τα 85 συνελήφθησαν.
Οι 33 συλλήψεις ήταν για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, 20 για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών, 9 για διαρρήξεις – κλοπές, 1 για απόπειρα ανθρωποκτονίας, 1 για ληστεία, 3 για παράβαση του νόμου περί όπλων, 7 για καταδικαστικές αποφάσεις και διωκτικά έγγραφα και 11 για διάφορα άλλα αδικήματα.
Παράλληλα, κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και λαθραία καπνικά προϊόντα, βεβαιώθηκαν 137 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ, ενώ βρέθηκαν 10 κλεμμένα οχήματα.
Οι συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν στους αρμόδιους εισαγγελείς.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βασιλική Λαζαράκου στο mononews: Πως η ΑΙ θα ελέγχει τις συναλλαγές το καλοκαίρι του 2026 – «Επιβάλαμε τις περισσότερες κυρώσεις στην Ευρώπη»
- Το βυζαντινό καλαντάρι: Γιορτάζοντας τον Δεκέμβρη και το Δωδεκαήμερο
- Ά. Γεωργιάδης: 4+1 προτεραιότητες για το 2026, όλες οι πληροφορίες
- Bardot top: Η ιστορία της μπλούζας που φέρει το όνομα της Γαλλίδας σταρ από την αρχαιότητα στο σήμερα