ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το τουρκικό πλοίο Ορούτς Ρέις μπήκε στην ελληνική υφαλοκρηπίδα χθες, Παρασκευή, πιθανότατα λόγω των καιρικών συνθηκών, τόνισε στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.
Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να προασπίσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση.
Στη συνέχεια ο κ. Πέτσας δήλωσε πως “δεν χρειάζεται κανείς να μας τεστάρει, είμαστε έτοιμοι”. O πρωθυπουργός είχε συνεχή ενημέρωση και επικοινωνία με τον υπουργό Άμυνας, ανέφερε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πετρέλαιο: Εβδομαδιαία άνοδος 16% έστειλε στα 88 δολάρια το βαρέλι το Brent
- Στενά του Ορμούζ: Φρουροί της Επανάστασης άνοιξαν πυρ κατά εμπορικού πλοίου, λέει το Tasnim
- WSJ: H SpaceX συζητά την παροχή υπολογιστικής ισχύς για ΑΙ στο αμερικανικό Πεντάγωνο
- Χαλκιδική: Παραδόθηκε το έργο οδικής σύνδεσης της Αρναίας με την Ε.Ο. Θεσσαλονίκης-Ουρανούπολης
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.