ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το τουρκικό πλοίο Ορούτς Ρέις μπήκε στην ελληνική υφαλοκρηπίδα χθες, Παρασκευή, πιθανότατα λόγω των καιρικών συνθηκών, τόνισε στον ΣΚΑΪ ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέλιος Πέτσας.
Πρόσθεσε, μάλιστα, ότι η Ελλάδα είναι έτοιμη να προασπίσει τα κυριαρχικά της δικαιώματα με ψυχραιμία και αυτοπεποίθηση.
Στη συνέχεια ο κ. Πέτσας δήλωσε πως “δεν χρειάζεται κανείς να μας τεστάρει, είμαστε έτοιμοι”. O πρωθυπουργός είχε συνεχή ενημέρωση και επικοινωνία με τον υπουργό Άμυνας, ανέφερε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λιθουανία: Έληξε ο συναγερμός στο αεροδρόμιο του Βίλνιους για πιθανό drone
- Τέσσερις συλλήψεις για πυρκαγιές σε Πάρο, Τρίκαλα, Ρόδο και Χαλκιδική
- Παπανδρέου: Οι ευθύνες της ΝΔ για την χρεοκοπία της χώρας το 2010 δεν διαγράφονται με την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο Καστελλόριζο
- Θεμιστοκλέους για Μαζωνάκη: «Τα μηχανήματα στο ιατρείο λειτουργούσαν παράνομα – Δεν υπάρχει κενό νόμου»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.