Menu
0.26%
Τζίρος: 247.46 εκατ.

TÜV AUSTRIA Ελλάδας: Συνεργασία με το Ελληνο-Ινδικό Επιμελητήριο για την εκπαίδευση και πιστοποίηση υποψηφίων εργαζομένων μέσω του EUTOPIA

Διεθνής πολιτική

Οι NY Times αποκαλύπτουν ποιες υποψήφιες στηρίζουν για το χρίσμα των Δημοκρατικών

Comments

Η εφημερίδα New York Times ανακοίνωσε χθες Κυριακή ότι στηρίζει δύο υποψήφιες για το χρίσμα των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές: την Ελίζαμπεθ Γουόρεν και την Έιμι Κλόμπουτσαρ.

«Τόσο το ακραίο όσο και το ρεαλιστικό μοντέλο αξίζουν να εξεταστούν σοβαρά» ανέφερε η συντακτική ομάδα της αμερικανικής εφημερίδας για να εξηγήσει την επιλογή της να στηρίξει, για πρώτη φορά, δύο υποψήφιους, με την Γουόρεν να εκπροσωπεί την πιο «ακραία» επιλογή και την Κλόμπουτσαρ την πιο «ρεαλιστική».

«Μια ουσιαστική συζήτηση διεξάγεται αυτή την περίοδο μεταξύ δύο οραμάτων που ενδέχεται να καθορίσουν το μέλλον του κόμματος και ίσως της χώρας» αναφέρεται στο κεντρικό άρθρο των New York Times.

«Κάποιοι στο εσωτερικό του κόμματος θεωρούν τον (Αμερικανό) πρόεδρο (Ντόναλντ) Τραμπ παρέκκλιση και πιστεύουν ότι η επιστροφή σε μια πιο λογική Αμερική είναι εφικτή. Επίσης, υπάρχουν αυτοί που πιστεύουν ότι ο πρόεδρος Τραμπ είναι το αποτέλεσμα ενός τόσο διεφθαρμένου πολιτικού και οικονομικού συστήματος που πρέπει να αντικατασταθεί» πρόσθεσε η εφημερίδα.

Η γερουσιαστής Γουόρεν, που εκπροσωπεί την αριστερή πτέρυγα των Δημοκρατικών, βρίσκεται μόνιμα στην τρίτη θέση στις δημοσκοπήσεις, πίσω από τον πρώην αντιπρόεδρο των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν και τον γερουσιαστή Μπέρνι Σάντερς.

Αν και η επίσης γερουσιαστής Κλόμπουτσαρ, που έχει πιο μετριοπαθείς θέσεις, είναι πιο πίσω στην πρόθεση ψήφου, οι New York Times εξαίρουν τις ικανότητές της.

Η μακρά της εμπειρία στη Γερουσία «και η αποδεδειγμένη ικανότητά της να ενώνει τις δύο πλευρές θα την καθιστούσαν ειδική στους συμβιβασμούς και μια προσωπικότητα που θα ένωνε τις δύο πτέρυγες του (Δημοκρατικού) κόμματος και ίσως το έθνος» αναφέρει η New York Times.

«Ας κερδίσει η καλύτερη» κατέληξε η εφημερίδα.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

Μοιραστείτε την άποψή σας

Σχόλια
Οδηγίες

Για να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλβανία: Νέες συγκρούσεις στα Τίρανα – Πέτρες και δακρυγόνα έξω από το υπουργείο Παιδείας
Κομισιόν: Νέα στρατηγική για την Αρκτική με έμφαση στην ασφάλεια, τις υποδομές και τον γεωπολιτικό ανταγωνισμό
Ρούμπιο για Ουκρανία: Οι πύραυλοι αναχαίτισης μπορεί να μην εστάλησαν, αλλά αυτό δεν έγινε για πολιτικούς λόγους
Ανδρουλάκης: «Αντίπαλός μου είναι ο λαϊκισμός και η διαφθορά» – Αιχμές για Μητσοτάκη και Τσίπρα
Ανακαίνιση Κατοικίας: Oι προϋποθέσεις για επιδότηση έως 36.000 ευρώ – Δημοσιεύτηκε ο Οδηγός
Γαλλία: Κατήγγειλε ότι απείλησαν να τη βιάσουν ενώ κρατούσε το παιδί της – «Παράπλευρη απώλεια» απάντησε φεμινίστρια ακτιβίστρια
Άδωνις Γεωργιάδης: Μετά το «Και Α και ΟΥ», χορεύει… breakdance (video)
Βρετανία: Αναπτύσσει μαχητικά Typhoon της RAF στη Σαουδική Αραβία
Reuters: Το τουρκολιβυκό μνημόνιο εγκρίθηκε από το κοινοβούλιο της Λιβύης
Καυγάς Μπάρκα με Γεωργιάδη: «Χοροπηδούσες σαν χούλιγκαν» – «Την έδρα που σου ζήτησε ο ΣΥΡΙΖΑ την έδωσες;»