ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πέντε πύραυλοι έπληξαν το βράδυ της Τρίτης την Αμερικανική Βάση Taji στο Ιράκ, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλούνται αραβόφωνα Μέσα Ενημέρωσης.
Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό αν κάποιο μέλος της αμερικανικής στρατιωτικής δύναμης έχει τραυματιστεί από την επίθεση η οποία χαρακτηρίζεται ως «βίαιη και άγρια».
Η νέα κίνηση που απειλεί να αυξήσει ξανά την ένταση στην περιοχή, έρχεται λίγες μέρες μετά την επίθεση στη βάση Μπαλάντ (Balad), βόρεια της Βαγδάτης, αλλά και τις συνεχείς επιθέσεις με ρουκέτες και πυραύλους στην πράσινη ζώνη στη Bαγδάτη, κοντά στο κτήριο της πρεσβείας των ΗΠΑ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μιχαήλ Ρασσιάς: Πώς είναι να μοιράζεσαι την ίδια κιμωλία με τον Τζον Νας
- Ρεκόρ κερδοφορίας και μερισμάτων για τις εισηγμένες εταιρείες
- ΕΥΔΑΠ: Επενδυτικό πρόγραμμα ύψους 2,5 δισ. ευρώ για τον μετασχηματισμό του υδροδοτικού μοντέλου της Αττικής
- Κώστας Παπαγιάννης (Novartis): Το 97% των δεδομένων υγείας παραμένει αναξιοποίητο – Το νέο στοίχημα της εταιρείας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.