ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο πρόεδρος της κυβέρνησης Εθνικής Ενότητας της Λιβύης, Φαγιέζ Αλ Σάρατζ, σύμφωνα με τον ιταλικό Τύπο, αποφάσισε να ακυρώσει τη συνάντησή του στη Ρώμη με τον Ιταλό πρωθυπουργό Τζουζέπε Κόντε.
Αρχικά, η συνάντησή τους είχε προγραμματισθεί για τις 19.30 ώρα Ελλάδος. Σύμφωνα με τα ιταλικά μέσα ενημέρωσης, αιτία της απόφασης αυτής φέρεται να είναι η διαρροή της σχετικής είδησης, αλλά και η παρουσία, πάντα στην ιταλική πρωτεύουσα, του στρατηγού Χαλίφα Χαφτάρ. Ο Χαφτάρ συναντήθηκε αργά το απόγευμα με τον Ιταλό πρωθυπουργό, σε αναζήτηση διπλωματικής λύσης για την λιβυκή κρίση.
Πηγές της ιταλικής προεδρίας της κυβέρνησης, πάντως, αναφέρουν ότι οι προσπάθειες της Ρώμης συνεχίζονται και ότι ο διάλογος με την κυβέρνηση της Τρίπολης δεν έχει σταματήσει.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μεγάλη ζήτηση για την Capital Maritime Finance – Έχουν ήδη συγκεντρωθεί 200 εκατ. ευρώ
- Πυρά Δούκα κατά ΤΕΕ: Αργούν να πιστοποιήσουν τους ελέγχους μας για την Γκράβα
- Εξώδικο του Βασιλείου Μιχαήλ στο mononews.gr
- Δένδιας: Στόχο το 2030 το Πολεμικό Ναυτικό να είναι πρώτο στην Ευρώπη στην ανάπτυξη αυτόνομων πλατφορμών
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.