ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι υπουργοί Εξωτερικών των χωρών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα συνεδριάσουν εκτάκτως την Παρασκευή, 10 Ιανουαρίου, με αντικείμενο την κρίση του Ιράν, όπως έγινε γνωστό από δύο διπλωματικές πηγές στις Βρυξέλλες.
Η Έκτακτη Σύνοδος θα ξεκινήσει στις 14.00, ώρα Βρυξελλών (15.00 ώρα Ελλάδας).
Η ΕΕ επιδιώκει να κατευνάσει τις εντάσεις μετά τον θάνατο του Ιρανού στρατηγού Κασέμ Σουλεϊμανί σε αμερικανική αεροπορική επιδρομή στη Βαγδάτη, στα τέλη της περασμένης εβδομάδας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σαουδική Αραβία: ΗΠΑ, Βρετανία και Καναδάς εξέδωσαν ταξιδιωτική προειδοποίηση μετά την επίθεση στο αεροδρόμιο του Ριάντ
- Μητσοτάκης: Σε εκδήλωση για τον Μίνωα Ζομπανάκη – «Αντιλαμβανόταν την οικονομία ως ένα πεδίο δράσης για καλύτερη ζωή των πολλών»
- Βόρεια Μακεδονία: Διπλωματικό διάβημα της Πρεσβείας της Ελλάδας στα Σκόπια για πανό με τη «Μεγάλη Μακεδονία»
- Πούτιν: Μετέφερε στον Τραμπ το μήνυμα της Τεχεράνης για το τέλος του πολέμου στο Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.