ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την κινητοποίηση της πυροσβεστικής προκάλεσε πυρκαγιά που ξέσπασε κάτω από αδιευκρίνιστες αιτίες σε διαμέρισμα στον πρώτο όροφο πολυκατοικίας στην οδό Παύλου Νιρβάνα 11 στο Νέο Φάληρο.
Στο διαμέρισμα υπήρχαν δύο άτομα, τα οποία απεγκλωβίστηκαν από τους πυροσβέστες. Στο σημείο επιχειρούν 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα και η πυρκαγιά έχει τεθεί υπό μερικό έλεγχο.
Η Πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 18:14 το απόγευμα της Τετάρτης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωπαϊκή βιομηχανία χημικών: Η BASF με αποτίμηση €47 δισ. εξετάζει το ενδεχόμενο εξαγοράς της Evonik
- Έκρηξη στην Πλάκα: Οι έρευνες της Πυροσβεστικής συνεχίζονται – Αναζητούνται πέντε άτομα
- Θεοδωρικάκος: Η Ελλάδα είναι αξιόπιστος υποδοχέας ξένων παραγωγικών επενδύσεων – Από 3,3 στα 11,5 δισ. ευρώ οι ΑΞΕ
- UniCredit: Πώς σχεδιάζει να επωφεληθεί από την μεταρρύθμιση του ιταλικού τραπεζικού συστήματος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.