• LIFE&STYLE

    Νέα σύννεφα στο παλάτι: Γιατί θα λείπουν ο Χάρι και η Μέγκαν από το καθιερωμένο χριστουγεννιάτικο πάρτι της Βασίλισσας;

    • NewsRoom

    Βασίλισσα Ελισάβετ, Μέγκαν Μαρκλ, πρίγκιπας Χάρι


    Άλλη μία απουσία θα σημειώσουν ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ από τα τυπικά οικογενειακά τεκταινόμενα του παλατιού, κάνοντας πολλούς να ψιθυρίζουν πως η κατάσταση μεταξύ του πριγκιπικού ζευγαριού και της υπόλοιπης βασιλικής οικογένειας ολοένα και επιδεινώνεται.

    Όπως έγινε γνωστό, ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ έκαναν γνωστό ότι θα απουσιάζουν και από τα δύο χριστουγεννιάτικα πάρτι που παραδοσιακά οργανώνει κάθε χρόνο η Βασίλισσα και πρόκειται να διοργανωθούν αυτή την εβδομάδα.

    Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ δεν θα παρευρεθούν σε κανένα από τα δύο βασιλικά εορταστικά γεγονότα, απουσία για την οποία έχει ήδη ειδοποιηθεί η Βασίλισσα, η οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, εξέφρασε την κατανόησή της για την απόφαση αυτή.

    «Όπως έδειξε το ζευγάρι πριν από λίγες εβδομάδες, παίρνουν λίγο χρόνο μαζί σαν οικογένεια», όπως αναφέρεται στην Daily Mail. «Αυτό σημαίνει ότι θα χάσουν τα Χριστουγεννιάτικα γεγονότα».

    Ο Χάρι και η Μέγκαν βρίσκονται προς το παρόν σε διάλειμμα έξι εβδομάδων από τα βασιλικά τους καθήκοντα, για να περάσουν χρόνο με το μωρό τους και θα περάσουν τα Χριστούγεννα με τη μητέρα της Μέγκαν, τη Ντόρια Ράγκλαντ, σε άγνωστη τοποθεσία στο εξωτερικό.

    Η βασίλισσα διοργανώνει τη συγκεκριμένη εκδήλωση κάθε χρόνο, για να ευχαριστήσει τους εργαζόμενους της στο παλάτι.

    Η παράδοση αυτή της βασιλικής οικογένειας περιλαμβάνει το ετήσιο γεύμα με γαλοπούλα και γαρνιτούρες στο παλάτι του Μπάκιγχαμ την Τετάρτη πριν από τα Χριστούγεννα.

    Στο πλαίσιο της διοργάνωσης αυτής, μάλιστα, προβλέπεται ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δείπνο για τα νεαρά βασιλικά μέλη της οικογένειας, όπου και εκεί θα σημειωθεί μία απουσία, καθώς ο μόλις 7 μηνών πρίγκιπας Άρτσι δεν θα βρεθεί δίπλα στα ξαδέρφια του, πρίγκιπα Τζορτζ, πριγκίπισσα Σάρλοτ και πρίγκιπα Λούις.

    Τον περασμένο μήνα, το παλάτι επιβεβαίωσε τα σχέδια του Χάρι και της Μέγκαν, με μία δήλωση, η οποία ανέφερε τα εξής:

    «Αφού περάσαμε τις δύο τελευταίες Χριστουγεννιάτικες στιγμές στο Σάντρινγκχαμ, ο Δούκας και η Δούκισσα θα περάσουν τις διακοπές τους φέτος, ως νέα οικογένεια, με τη μητέρα της Δούκισσας, Ντόρια».

    Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ αναμένεται να επιστρέψουν στο Ηνωμένο Βασίλειο πιθανότατα μέχρι τις αρχές Ιανουαρίου, με στόχο να ξεκινήσουν και τη νέα τους φιλανθρωπική δράση, μετά τη διάσπασή τους από τον Δούκα και τη Δούκισσα του Κέιμπριτζ.



    ΣΧΟΛΙΑ