ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Απορρίφθηκε και το νέο αίτημα του Δημήτρη Κουφοντίνα για να του δοθεί άδεια διάρκειας 9 ημερών από τις αγροτικές φυλακές Κασσαβέτειας Βόλου, στις οποίες κρατείται από τον Αύγουστο του 2018, όταν μεταφέρθηκε στον Βόλο από τις φυλακές Κορυδαλλού.
Ειδικότερα, το Πειθαρχικό συμβούλιο του Ειδικού Αγροτικού Καταστήματος Κράτησης των φυλακών Κασσαβέτειας αποφάσισε να απορρίψει το αίτημα του καταδικασμένου σε έντεκα φορές ισόβια Δημήτρη Κουφοντίνα, ώστε το ζήτημα να παραπεμφθεί ξανά στο Δικαστικό Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Βόλου, το οποίο θα λάβει και την τελική απόφαση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα σελίδα για την Τράπεζα Ηπείρου: ΑΜΚ 30 εκατ. ευρώ και πλειοψηφία 51% στην Capstone Capital
- Απίστευτο: Δήλωσε κέρδη από κρυπτονομίσματα 3,14 εκατ. ευρώ και η εφορία δεν αναγνώρισε… 21.000 ευρώ για τεκμήρια διαβίωσης!
- Η Chios Navigation ύψωσε την ελληνική σημαία στο Doric Flame
- LVMH: Από την πίεση των μετόχων στην πρώτη σαφή κίνηση – Ο Antoine Arnault στην εκτελεστική επιτροπή του ομίλου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.