ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σκληρή επίθεση Μητσοτάκη σε Τσίπρα: Να μας απαντήσει τι γραμμάτια εξόφλησε το 2019 και γιατί κράτησε ανοικτή τη Βουλη
Συνειδητό έγκλημα σε βάρος της οικονομίας και συνολικά της χώρας χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου με αφορμή τη συμπλήρωση ενός έτους από τη διεξαγωγή του, καταλογίζοντας ευθύνες προσωπικά στον πρωθυπουργό.
Το δημοψήφισμα – παρωδία, υπογράμμισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ κόστισε στην οικονομία περίπου 70 δισ. ευρώ μέχρι σήμερα, και αφού επανέλαβε ότι πρόκειται για έγκλημα συνειδητό, δεδομένου ότι τόσο ο Αλέξης Τσίπρας, όσο και οι υπουργοί του, γνώριζαν πολύ καλά τις συνέπειες, επανέφερε το αίτημα της αξιωματικής αντιπολίτευσης για σύσταση εξεταστικής επιτροπής.
Όπως είπε, στο αίτημα για Εξεταστική Επιτροπή συνηγορούν και το κάνουν ακόμα πιο επιτακτικό οι αποκαλύψεις του Αμερικανού οικονομολόγου James Galbraith.
Το δημοψήφισμα αποτελεί μνημείο αναξιοπιστίας και ανευθυνότητας, διότι ο Αλ. Τσίπρας άλλα σχεδίασε, άλλα ζήτησε από τους πολίτες και άλλα έκανε. Ζήτησε από τους πολίτες να πουν “όχι” στις τελευταίες προτάσεις των θεσμών και όταν οι πολίτες είπαν – κατά πλειοψηφία – “όχι”, ο Αλ. Τσίπρας δέχθηκε, όχι μόνο τις τελευταίες, αλλά ακόμη σκληρότερες προτάσεις των θεσμών, παρατήρησε ο κ. Κουμουτσάκος.
Σήμερα, τόνισε, “συμπληρώνεται ένας χρόνος από το δημοψήφισμα – παρωδία της 5ης Ιουλίου 2015 -ένα δημοψήφισμα μνημείο αναξιοπιστίας και ανευθυνότητας, αλλά και έγκλημα σε βάρος του τόπου και του λαού. Σήμερα, κλείνει ένας χρόνος από την απροκάλυπτη εξαπάτηση ενός ολόκληρου λαού και από το έγκλημα που συνειδητά διαπράχθηκε σε βάρος της οικονομίας της χώρας”.
Διαβάστε ακόμη:
http://www.mononews.gr/aforiti-piesi-thesmon-stous-trapezites-mioste-tora-ta-kokkina-dania/58640
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΚΠΟΙΖΩ: Τρεις παρεμβάσεις για την προστασία των δανειοληπτών – Τι ζητά για τον εξωδικαστικό μηχανισμό
- Ισραήλ: Μετεκλογική συνάντηση των κομμάτων της αντιπολίτευσης – Κοινό μέτωπο κατά Νετανιάχου
- Ντόναλντ Τραμπ: Kοντά σε εμπορική συμφωνία με τον Καναδά
- Γεραπετρίτης για ηλεκτρική διασύνδεση Ελλάδας – Κύπρου: Επιχειρησιακή παρέμβαση αν η Τουρκία εμποδίσει την πόντιση του καλωδίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.