• LIFE&STYLE

    The Voice: Ο Σάκης Ρουβάς τραγούδησε… όπερα! (video)

    • NewsRoom

    Σάκης Ρουβάς


    Την έκπληξη έκανε ο Σάκης Ρουβάς στο χθεσινό επεισόδιο του Voice, αφού δοκίμασε τις φωνητικές του ικανότητες σε ένα διαφορετικό είδος, εκείνο της… όπερας!

    Όταν εμφανίστηκε στη σκηνή η Άννα Καπόνε Πάππας από την ομάδα της Ελεωνόρας Ζουγανέλη εντυπωσίασε όσο καμία άλλη τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος αμέσως έδειξε τις προθέσεις του να την κλέψει για την ομάδα του.

    «Αν κάποιος δεν σας δώσει καμία σημασία, μπορεί να πείτε πως δεν ξέρει τι του γίνεται ή μπορεί να λειτουργήσει ανάποδα. Δεν ξέρω πως να σε προσεγγίσω.

    Θέλω τόσο πολύ να έρθεις στην ομάδα μου αυτή τη στιγμή», δήλωσε ενθουσιασμένος ο Σάκης Ρουβάς με την διαγωνιζόμενη να τον ρωτάει, με χαμόγελο, εάν θα την βάλει να τραγουδήσει όπερα.

    Τότε, λοιπόν, ο Έλληνας σταρ αναρωτήθηκε τι θα έπρεπε να κάνει για να κερδίσει την 31χρονη διαγωνιζόμενη και εκείνη, με τη σειρά της, ζήτησε να τραγουδήσουν μαζί στη σκηνή του Voice το «Phantom of the Opera».

    Αιφνιδιάζοντας τους τηλεθεατές αλλά και τους υπόλοιπους coaches, ο Σάκης Ρουβάς ανέβηκε στην σκηνή του τάλεντ σόου και κρατώντας τους στίχους σε ένα κινητό τηλέφωνο ερμήνευσε μοναδικά το κομμάτι μαζί με την διαγωνιζόμενη της… ομάδας του πλέον μετά το εντυπωσιακό αυτό steal!

    «Είστε οι γυναίκες πραγματικά δώρο από τον Θεό», σχολίασε ο Σάκης Ρουβάς.

    Δείτε το βίντεο:



    ΣΧΟΛΙΑ