Τον αρχισυντάκτη της εκπομπής «Πρωινοί Τύποι», Βαγγέλη Γκαϊντέ, αποχαιρέτησαν οι παρουσιαστές Νίκος Ρογκάκος και Παναγιώτης Στάθης, μετά από την αποχώρηση του από το τηλεοπτικό κανάλι.
«Να αποχαιρετήσουμε, επαγγελματικά και μόνο. Να πούμε εις το επανιδείν στον αρχισυντάκτη μας, τον Βαγγέλη Γκαϊντέ, φίλος καρδιάς. Επαγγελματικά μόνο πάει σε άλλα πράγματα. Βαγγέλη, σε ευχαριστούμε γι’ αυτή την προσπάθεια που κάναμε μαζί, σε αγαπάμε και το ξέρεις» ανέφερε αρχικά ο Παναγιώτης Στάθης.
Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Νίκος Ρογκάκος, ο οποίος τόνισε: «Ο Βαγγέλης Γκαϊντές ήταν ο άνθρωπος, ο οποίος ανέλαβε την αρχισυνταξία αυτής της εκπομπής και για δικούς του λόγους φεύγει. Μας αφήνει. Να τον ευχαριστήσουμε θερμά. Αυτούς τους 2,5 μήνες μας συντρόφευσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Να είσαι καλά ότι κι αν κάνεις Βαγγέλη μου. Εμείς θα σε στηρίξουμε».
https://youtu.be/eSTnlEFOrng
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ναυάγιο στην Κερύνεια: Άκαρπες οι έρευνες για τους, καταγγελίες για το πλήρωμα – «Έσπασε η πλώρη από τα κύματα»
- Παύλος Μαρινάκης: Αυτό το οποίο λέει το ΠΑΣΟΚ είναι ότι όσοι πληρώνετε τα δάνειά σας είστε κορόιδα
- Η «Άννα Καρένινα» του Λέοντος Τολστόι στο «Θέατρον» του Κέντρου Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»
- Foodlink: Καλύτερες επιδόσεις στο α’ εξάμηνο και μετάθεση για τον Ιανουάριο του 2027 της μετάταξης στην Κύρια Αγορά
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.