array(0) {
}
        
    
Menu
-0.31%
Τζίρος: 142.13 εκατ.

Η ρήξη Ζούλα – Παπαδρόσου, το πορτοκαλί τηλέφωνα και η σπόντα της Σίας, αλλαγές στον ΑΝΤ1, λεφτά στο Open

Life & Style

«Καφέ της Χαράς»: Οι ηθοποιοί φωτογραφίζονται στα νέα σκηνικά και αποθεώνονται

Το καφέ της χαράς
Comments

Μεγάλη ανυπομονησία για την επιστροφή του θρυλικού «Καφέ».

Νέες εικόνες από γυρίσματα του νέου κύκλου της αγαπημένης τηλεοπτικής σειράς, «Το Καφέ της Χαράς» δημοσίευσε η Τζόυς Ευείδη, κάνοντας τους θαυμαστές της να παραληρούν.

Πιο συγκεκριμένα, η ηθοποιός που υποδύεται την Σταυρούλα, σύζυγο του Φατσέα, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες από τα γυρίσματα του νέου κύκλου της τηλεοπτικής σειράς, με τα σχόλια των χρηστών να πέφτουν βροχή!

Στην πρώτη φωτογραφία απεικονίζεται η τηλεοπτική Βάλια, την οποία υποδύεται η Έφη Ρασσιά, μαζί με ένα πορτρέτο του δημάρχου Κολοκοτρωνιτσίου, κατά κόσμον Χάρη Ρώμα. «Τον έχει στο χέρι. Ή αλλιώς it takes one to know one», γράφει η ηθοποιός στην λεζάντα που συνοδεύει την φωτογραφία.

https://www.instagram.com/p/B5dO8ZPFz04/?utm_source=ig_embed

Αμέσως τα σχόλια για τη φωτογραφία της μικρής Βάλιας που μεγάλωσε τόσο έπεσαν βροχή κάτω από τη δημοσίευση της Τζόυς Ευείδη.

«Πόσο γρήγορα περνά ο καιρός» ήταν το σχόλιο μιας εκ των followers της Τζόυς Ευείδη στην φωτογραφία της «Βάλιας» (Έφης Ρασσιά) στο Instagra, εκφράζοντας τη χαρά όλων όσων είδαν ξανά τους μικρούς πρωταγωνιστές του «Καφέ της Χαράς», 16 χρόνια μετά το πρώτο επεισόδιο της σειράς.

Η μικρή Βάλια, η κόρη της Χαράς Χάσκα και ο Μανωλάκης, ο γιος του Περίανδρου Πώποτα, δημάρχου του Κολοκοτρωνιτσίου, θα συναντηθούν ξανά στο νέο κύκλο της σειράς που θα προβληθεί στον ΑΝΤ1 την επόμενη χρονιά.

H Βάλια είναι πια δικηγόρος και ο Μανωλάκης, (που πλέον είναι «Μάνος») αρραβωνιασμένος. Τα γυρίσματα του νέου κύκλου της σειράς έχουν ήδη ξεκινήσει και backstage φωτογραφίες έχουν δει το φως της δημοσιότητας στους λογαριασμούς των πρωταγωνιστών στα social media.

https://www.instagram.com/p/B5Vv77zlcp9/?utm_source=ig_embed

Η Τζόυς Ευείδη δημοσίευσε και μια ακόμη φωτογραφία, από μια αγαπημένη γωνιά του «πατρικού» της στη σειρά, την οποία συνόδευσε με το hashtag #patrikoStavroulas

Η νέα ανάρτηση της ηθοποιού ενθουσίασε τους followers, που περιμένουν με ανυπομονησία της επιστροφή της σειράς, που πριν από 13 χρόνια μας άφησε με ένα ερωτηματικό για την εξέλιξη της ζωής των ηρώων της.

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Η ρήξη Ζούλα – Παπαδρόσου, το πορτοκαλί τηλέφωνα και η σπόντα της Σίας, αλλαγές στον ΑΝΤ1, λεφτά στο Open
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Εμφάνιση-έκπληξη από τον Έλτον Τζον στο πάρτι του John Junior Coustas στο Κάπρι
Τα Mad Video Music Awards την Κυριακή στο MEGA
Έχω παιδιά: Τι θα δούμε στο τελευταίο επεισόδιο
Μελόνι: Viral έγινε βίντεο με τις γκριμάτσες της στη Σύνοδο Κορυφής του NATO
Η Δήμητρα Κούστα με μίνι φόρεμα Celia Kritharioti στο πρώτο πάρτι στο Κάπρι
Γιάννης και Δήμητρα Κούστα: Βίντεο και φωτογραφίες από το πάρτι στο Κάπρι για τη βάφτιση του John Junior Coustas
Da Paolino: Η εκπληκτική ιστορία του λεμονόκηπου που πήγαινε ο Νιάρχος – Εκεί που Γιάννης και Δήμητρα Κούστα θα γιορτάσουν τη βάφτιση του JJ Coustas
Vogue: Η Άννα Γουίντουρ αποχωρεί από την αρχισυνταξία έπειτα από 4 δεκαετίες
Η Έλενα Παπαρίζου στην ιστορική συναυλία της Diana Ross στο Καλλιμάρμαρο