array(0) {
}
        
    
Menu
1%
Τζίρος: 195.47 εκατ.

Πάουελ (Fed): Κίνδυνοι αύξησης του πληθωρισμού και αδυναμίας στην αγορά εργασίας

Life & Style

Μαρία Μπακοδήμου: Σάλος με την ανάρτησή της- Τι απαντά η ίδια

Μαρία Μπακοδήμου
Comments

Αντιδράσεις προκάλεσε μία φωτογραφία που ανέβασε η Μαρία Μπακοδήμου στο Instagram, στην οποία απεικονίζεται ένας άνδρας να φορά ένα φόρεμα από τη συλλογή ρούχων της.

«Η νέα μας collection στο Marymaryshop.gr είναι τόσο ωραία που την λατρέψανε κι οι μουσάτοι», έγραψε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια στη λεζάντα της φωτογραφίας.

Ωστόσο, απ’ ό,τι φάνηκε, αυτή η ανάρτησή της δεν άρεσε σε όλους όσοι την ακολουθούν, με αποτέλεσμα να αντιδράσουν, στέλνοντάς της, όπως υποστήριξε η ίδια αργότερα, μηνύματα μίσους.

Η επίμαχη φωτογραφία της Μαρίας Μπακοδήμου, που προκάλεσε αντιδράσεις

Με αφορμή την επίθεση που δέχθηκε, η γνωστή παρουσιάστρια αποφάσισε να κάνει μια νέα ανάρτηση, στην οποία απαντά στους επικριτές της και εξηγεί τους λόγους για τους οποίους δημοσίευσε την επίμαχη φωτογραφία.

Συγκεκριμένα, η Μαρία Μπακοδήμου έγραψε στην απαντητική της ανάρτηση:

«ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΡΙΑ, ΕΙΜΑΙ ΜΑΜΑ.

Δεν θέλω να αναστατώσω περισσότερο όσους ενοχλήθηκαν από το προηγούμενο post μου. Κι ούτε θέλω να απολογηθώ, μόνο να διευκρινίσω. Έλαβα πολλά μηνύματα μίσους. Έχω σβήσει όσα θεώρησα ότι ανήκουν στο μεσαίωνα. Έκανα repost μια φώτο, περισσότερο από χιούμορ και λιγότερο από ακτιβιστική διάθεση. Όμως λυπήθηκα που πολλές νέες γυναίκες εκτιμούν και φοβούνται ότι τέτοιες εικόνες θα παρασύρουν τα παιδιά τους σε «λάθος» σεξουαλικές συμπεριφορές.

Δεν γίνεσαι straight επειδή γεννήθηκες και ανατράφηκες σε ένα συντηρητικό περιβάλλον και ούτε γίνεσαι gay επειδή, πηγαίνοντας να γεννήσει η μάνα σου, πέρασε από τη Σταδίου κι είδε το Gay Parade. Mε τρόμαξε αυτός ο φόβος που αναγνώρισα στα μηνύματα.

Θυμήθηκα τους φίλους μου, που η μάνα τους τους έκλεισε την πόρτα και την αγκαλιά της, όταν έμαθε τις επιλογές τους. Και θυμήθηκα και τους άλλους φίλους μου, που δεν το λένε στη μάνα τους κι εκείνη δεν ρωτάει, λες και δεν καταλαβαίνει. Kαι θυμήθηκα τις ιστορίες τους με τους παντρεμένους με παιδιά, που βγαίνουν στα κρυφά να συναντήσουν την ταυτότητα τους. Ενοχή και ψέμα για τα παιδιά μας που έχουν τις δικές τους επιλογές; Δεν χρειάζονται πολλά για να ξεφύγουμε από αυτό. ΜΟΝΟ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΑΠΟΔΟΧΗ», έγραψε χαρακτηριστικά η Μαρία Μπακοδήμου.

https://www.instagram.com/p/B5c_XjxgBup/?utm_source=ig_embed

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απίστευτη ιστορία: Πήραν τη Μάρω Κοντού στο αυτοκίνητό τους επειδή δεν έβρισκε ταξί
Χρυσή Βαρδινογιάννη-Νικόλαος: Στην Art Athina για να θαυμάσουν το έργο του Ντε Γκρες
Χρυσή Βαρδινογιάννη: Τι φόρεσε στον γάμο του Παύλου Βαρδινογιάννη και η υπόκλιση στην Άννα Μαρία
Νικόλας Νιάρχος: Τρίτος γάμος για τον «χρυσό» κληρονόμο στη Ρώμη! (pics)
Βικτώρια Καρατζά: Η σχεδιάστρια που συνδέει την αρχαία Ελλάδα με τη Νέα Υόρκη
ΣΚΑΪ vs Ρέβη – Κουρδή: Το συμβόλαιο της οργής, τα εξώδικα, το παράπονο του Τσιμιτσέλη και τα νούμερα που πέφτουν
Γερμανία κατά του μποϊκοτάζ της Eurovision: Γεννήθηκε από τα ερείπια του πολέμου, δεν πρέπει να γίνει σκηνή αποκλεισμού
Ο εμφύλιος στον Σκάι, ο «αποκεφαλισμός» Οικονόμου – Παυλόπουλου, ο χαμός στου… Λιάγκα, ανατροπές στην ΕΡΤ και το σχέδιο των Αγγελόπουλων
Τατιάνα Μπλάτνικ: Η οικονομική χειροποίητη τσάντα που κράτησε στην Art Athina
Υπέρκομψη η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη σε σπάνια δημόσια εμφάνιση