ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

H αθόρυβη μάχη της ΕΡΤ, γιατί συγκρούονται Βαξεβάνης – ΕφΣυν, τι αλλάζει στον Σκάι, το unfollow της Μενεγάκη και ποιος θα πάρει το ATTICA TV;
Μπορεί να την γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο GNTM 2, ωστόσο προηγουμένως η Κάτια Ταραμπάνκο είχε έναν μικρό ρόλο στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Επιστροφή».
Σε πρόσφατη συνέντευξή του, ο γνωστός ηθοποιός Αλέξανδρος Δαβιλάς, ο οποίος συνεργάστηκε με την Κάτια στην «Επιστροφή», αναφέρθηκε στον χαρακτήρα της.
Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, αυτό που βλέπουμε στο GNTM δεν αντικατοπτρίζει την πραγματικότητα.
Συγκεκριμένα, ο ηθοποιός μιλώντας στο «Μεσημέρι YES» του OPEN δήλωσε:
«Η Κάτια είναι πολύ γλυκιά, πολύ καλή. Στα γυρίσματα (σ.σ.: της ‘Επιστροφής’) ήταν εξαιρετική, δεν δημιουργούσε ποτέ προβλήματα.
Όταν πήγαιναν να δημιουργηθούν προβλήματα και ήταν εκεί, τα έλυνε με έναν μαγικό τρόπο. Καμία σχέση με αυτό που έχω δει εγώ στην τηλεόραση».
Μάλιστα, ο Αλέξανδρος Δαβιλάς αποκάλυψε ότι «Στο GNTM ήταν και μια άλλη φίλη μου, η Σπυρούλα».
«Είναι λίγο φτιαγμένα αυτά εκεί. Τους τα λένε. Ποιο μοντάζ; Έχει γίνει συμφωνία με όλα τα κορίτσια. Απ’ ό,τι έχω δει δεν είναι καμία που μιλάει ευγενικά, όλες βγάζουν έναν κακό χαρακτήρα.
Γίνονται επίτηδες όλα αυτά για να πουλάει περισσότερο, αυτό πιστεύω εγώ. Όλα είναι ρόλος. Οι κριτές δεν είναι ρόλος;», συμπλήρωσε ο ίδιος.
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ προς Μακρόν: «Να επιστρέψουμε την ουκρανική γη και να δούμε πώς θα εξελιχθεί»
- Τρόμος στο Όσλο: Ισχυρή έκρηξη στο κέντρο – Εντοπίστηκαν εκρηκτικά, συνελήφθη 13χρονος
- e-ΕΦΚΑ: Διευκρινίσεις για τη μέση σύνταξη του Ιουλίου 2025 – Τι δείχνει η έκθεση «ΗΛΙΟΣ»
- Wall Street: Σε αρνητικό έδαφος οι δείκτες μετά τις δηλώσεις του Πάουελ
