ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αναλυτικά τα μέλη του ΔΣ του NED Club.
Η Ελληνική Λέσχη μη εκτελεστικών μελών Διοικητικών Συμβουλίων εταιρειών (The Non Executive Directors’ Club in Greece (NED CLUB) κατά την πρώτη Γενική της Συνέλευση εξέλεξε Διοικητικό Συμβούλιο που συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής:
-Λήδα Κοντογιάννη, Πρόεδρος,
-Κρις Αμιράλης, Αντιπρόεδρος,
-Λίτσα Παναγιωτοπούλου, Γενικός Γραμματέας,
-Κωνσταντίνος Μαχαίρας, Ταμίας και
-Νατάσα Μαρτσέκη, Mέλος.
Στην Εξελεγκτική Επιτροπή εκλέχθηκαν οι: Άρης Βενέτης και Αθανάσιος Βλαχόπουλος.
Το NED Club απευθύνεται σε μέλη διοικητικών συμβουλίων και φιλοδοξεί να προσφέρει δυνατότητες συνάθροισης, δικτύωσης, επιμόρφωσης και ανταλλαγής βέλτιστων πρακτικών για τη λειτουργία των διοικητικών συμβουλίων των επιχειρήσεων εισηγμένων και μη, ιδιωτικών και αυτών στις οποίες συμμετέχει το Δημόσιο. Επίσης επιδιώκει την προβολή και προώθηση των αρχών και ιδιαίτερα της ουσίας της εταιρικής διακυβέρνησης, καθώς και την ανάδειξη του ρόλου των μη εκτελεστικών μελών διοικητικών συμβουλίων.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Ο νέος πρωθυπουργός θα εργάζεται από το Μάντσεστερ τουλάχιστον μία ημέρα την εβδομάδα
- Γαλλία: Χάκερ παραβίασαν τον ιστότοπο του Εθνικού Συναγερμού και τον λογαριασμό της Μαρίν Λεπέν στην πλατφόρμα Χ
- Προειδοποίηση Ιράν προς Βουλγαρία: Μην παραχωρήσετε βάσεις στις ΗΠΑ για επιθέσεις
- Ολυμπιακό Χωριό: Φωτιά ξέσπασε σε εγκαταλειμμένο κτίριο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.