ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο «καθρέφτης» της Φλυτζάνη, η μάχη με τη… νέα Σία, δείπνο Κυριακού με Χατζηνικολάου, Κοσιώνη, Παυλόπουλο, τα περίεργα της Συναρέλλη και το λίφτινγκ του Παπαδόπουλου στην ΕΡΤ
Για πρώτη φορά η αγαημένη σε όλους Ζενεβιέβ Μαζαρί, την οποία γνωρίσαμε μέσα από το GNTM, αποκάλυψε ότι είναι δυσλεκτική.
H art director, που ξεχώρισε με τον εκρηκτικό χαρακτήρα, αλλά και το χιούμορ της, μιλώντας «Στη Φωλιά των Κου Κου» για την καθημερινότητά της δήλωσε ότι:
«Είμαι μια εργαζόμενη μαμά με δύο παιδιά, δε νομίζω ότι είμαι κάτι ιδιαίτερο. Ο σύζυγός μου, ο Βασίλης, περνάει μεγάλο διάστημα στο εξωτερικό λόγω της δουλειάς του. Έχουμε και οι δύο τρελή αγάπη για την μόδα, οπότε προτεραιότητά μας ήταν πάντα η δουλειά μας».
Η Ζενεβιέβ είναι παντρεμένη με τον γνωστό φωτογράφο Βασίλη Καρύδη, με τον οποίο έχει αποκτήσει δύο παιδιά.
Όσο για το πρόβλημα δυσλεξίας που αντιμετωπίζει, αποκάλυψε ότι: «Είμαι βαθιά δυσλεκτικός άνθρωπος. Έχω κάνει χρόνια ορθοφωνία, λογοθεραπείες για να μπορώ να μιλάω. Το μόνο που με έχει βολέψει για να μπορώ να εκφράζομαι χωρίς να κάνω πολλά λάθη, είναι να είμαι συναισθηματικός ομιλητής».
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χρηματιστήριο: Τι συζητάει η αγορά για τη CMF του Βαγγέλη Μαρινάκη, η υπερκάλυψη και οι τιμές των bids
- ΔΥΠΑ: Πάνω από 3.500 θέσεις εργασίας στην 58η Ημέρα Καριέρας στην Αθήνα
- Σαουδική Αραβία: Αιματηρές επιθέσεις των Χούθι σε αεροδρόμια – Καταστράφηκαν 82 στρατιωτικοί στόχοι στην Υεμένη
- Χρηματιστήριο: Κάτω από τα stop losses Alpha, ΕΤΕ, στα 9,90 η ΠΕΙΡ, πάνω από τα 11,60 η Allwyn και ο δείκτης δοκιμάζει τις 2.600 μον.
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.