ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο πένθος βυθίστηκε η Ελένη Τσολάκη και η οικογένειά της, καθώς έφυγε από τη ζωή ξαφνικά, το απόγευμα της Τετάρτης, η γιαγιά της.
Την δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε ο Γιώργος Λιάγκας μέσα απο την εκπομπή του, αναφέροντας ότι η Ελένη Τσολάκη έχει μεταβεί στη Θεσσαλονίκη για την κηδεία της γιαγιάς της.
«Σήμερα δεν ξεκινάμε με το δελτίο της Ελένης. Η Ελένη μας δεν είναι μαζί μας σήμερα, γιατί στη ζωή υπάρχουν και τα ευχάριστα και τα δυσάρεστα.
Έχασε χθες αργά το απόγευμα την γιαγιά της, ήταν ξαφνικό. Ήταν μεγάλη σε ηλικία, αλλά όταν χάνεις έναν δικό σου άνθρωπο, δεν έχει να κάνει η ηλικία. Ο θρήνος και ο πόνος είναι ίδιος. Είναι στη Θεσσαλονίκη γιατί τώρα είναι η κηδεία.
Την περιμένουμε αύριο στην παρέα μας. Συλλυπητήρια Ελένη, έχεις την αγάπη όλων μας», δήλωσε ο Γιώργος Λιάγκας.
Δείτε το βίντεο:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης: Θα διαθέσει 5 δισ. σε χώρες και περιοχές που επλήγησαν από τον πόλεμο στη Μέση Ανατολή
- Βρετανία: Αλγερινός άρπαξε τσάντα που περιείχε ένα αυγό Φαρμπεζέ και ένα ρολόι συνολικής αξίας 2,5 εκατ. ευρώ
- Το Ισραήλ επανακκινεί το κοίτασμα φυσικού αερίου Karish μετά την εκεχειρία ΗΠΑ–Ιράν
- Στο «κόκκινο» η κίνηση στην Αθηνών–Κορίνθου για την έξοδος του Πάσχα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.