Νέο συναρπαστικό επεισόδιο θα απολαύσουμε απόψε στις 22:45 στις «Άγριες Μέλισσες»!
Η Δρόσω προσπαθεί να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να πείσει τις αδερφές της πως δεν έκλεψε εκείνη το ρολόι του Νέστορα και το σκουλαρίκι της Μυρσίνης, ενώ κατηγορεί ευθέως τον Κυπραίο πως εκείνος τα έβαλε στο συρτάρι της.
Θα πειστεί η Ελένη για την αθωότητα της Δρόσως ή οι σχέσεις των δυο αδερφών θα κλονιστούν ανεπανόρθωτα;
Παράλληλα, η Μυρσίνη είναι ξετρελαμένη με τον απρόσμενο επισκέπτη της, Κλεομένη Ψαθά, αριστοκράτη απ’ την Αγγλία. Η Ανέτ, όμως, διακρίνει κάτι ύποπτο στις προθέσεις του μυστηριώδη αγνώστου.
Ο Κυπραίος συνεχίζει να πουλάει έρωτα στην Μυρσίνη, ενώ προσπαθεί να πείσει τον Νέστορα πως για το καλό της Ελένης πρέπει να πουλήσει τα χωράφια της.
Την ίδια στιγμή, ο Λάμπρος αποφασίζει να λήξει τον γάμο του με τη Θεοδοσία, όμως, ο Μιλτιάδης προσπαθεί να τον αποτρέψει, αποκαλύπτοντάς του το μεγάλο μυστικό, που κουβαλάει τόσα χρόνια, για εκείνον και τη μητέρα της Ελένης.
Δείτε το trailer:
https://www.youtube.com/watch?v=xhBxYmi2zlg
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τρύφωνας Σαμαράς: Σκοτώθηκε το σκυλάκι του στις πρόβες του J2US
- Eurobank: Στρατηγική συνεργασία με Fairfax Digital Services για ανάπτυξη AI μοντέλου που συνδέει Ευρώπη και Ινδία
- Τελευταίες Ημέρες Χειμερινών Εκπτώσεων στα Public
- Γεωργιάδης: Νέα ένταση κατά την παραλαβή της νέας Ψυχιατρικής Κλινικής στη Μυτιλήνη – «Δύο χρόνια πριν το κτίριο ήταν χρέπι»
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.