ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Βγήκαν τα αποτελέσματα του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ, ο οποίος βρίσκεται πλέον στη Βοστώνη μαζί με τους γονείς του.
Ο μικρός μπορεί να λάβει γονιδιακή θεραπεία, όπως γνωστοποίησαν οι γονείς του μέσω Facebook.
«Παιδιά είμαστε τοοοοσο χαρούμενοι! Τα αποτελέσματα των εξετάσεων βγήκαν! Ο Παναγιώτης Ραφαήλ μπορεί να λάβει τη γονιδιακή θεραπεία! Πρώτα ο Θεός, είναι προγραμματισμένη για την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου! Σας ευχαριστούμε πολύ! Οι ευχές σας έπιασαν τόπο! Να είστε όλοι καλά!!!».
https://www.facebook.com/112576106786899/photos/a.119920692719107/154170909294085/?type=3
Το κόστος της θεραπείας μαζί με τη νοσηλεία υπολογίζεται σε 3 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που συγκεντρώθηκε χάρη σε δωρεές.
Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ γεννήθηκε τον Απρίλιο του 2018. Διαγνώστηκε αμέσως μετά τη γέννησή του με νωτιαία μυϊκή ατροφία τύπου 1. Πρόκειται για μια σπάνια εκφυλιστική νόσο που προσβάλλει όλο το μυϊκό σύστημα, συμπεριλαμβανομένης της ικανότητας κατάποσης κι αναπνοής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Καιρός: Κύμα καύσωνα με θερμοκρασίες άνω των 40 βαθμών
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Ξεκάθαρο μήνυμα στη Λιβύη πως δεν αποδεχόμαστε ως Ευρώπη κανένα τέτοιο τετελεσμένο
- Da Paolino: Η εκπληκτική ιστορία του λεμονόκηπου που πήγαινε ο Νιάρχος – Εκεί που Γιάννης και Δήμητρα Κούστα θα βαφτίσουν το γιο τους
- Ελληνικό: Ρήτρες ως 5 εκατ. ευρώ θα πληρώσει η Lamda Development αν καθυστερήσει ο Riviera Tower
