ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Κύπρος: Έγινε άρση της ασυλίας βουλευτή που αντιμετωπίζει 4 κατηγορίες για επεισόδιο σε βάρος της συντρόφου του
Βαρέα τραύματα φέρει σε όλο το σώμα ένα 9χρονο αγόρι, μετά την επίθεση που δέχθηκε από σκυλιά.
Όπως έγινε γνωστό, το μικρό παιδί δέχθηκε επίθεση από τρία σκυλιά, ράτσας «cane corso», έξω από την πόλη των Σερρών, ενώ αμέσως μετά την επίθεση μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο των Σερρών.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες που έδωσε στη δημοσιότητα η αστυνομία, τα σκυλιά ανήκουν σε έναν 49χρονο. Η επίθεση έλαβε χώρα όταν ο 24χρονος γιος του ιδιοκτήτη των σκυλιών άνοιξε την πόρτα του κτήματος όπου έχει στην κατοχή της η οικογένειά του, με αποτέλεσμα να βγουν έξω από το κτήμα τα σκυλιά και να επιτεθούν στον 9χρονο, που επέστρεφε, εκείνη την ώρα, από το σχολείο.
Τα σκυλιά κατάφεραν τραύματα κυρίως στο αριστερό πόδι, αλλά και το κεφάλι του παιδιού.

Μετά το περιστατικό, ο 24χρονος που έχασε των έλεγχο των σκυλιών της οικογένειας, υποστήριξε ότι προσπάθησε να ηρεμήσει τα σκυλιά, χωρίς ωστόσο να τα καταφέρει. Είπε, μάλιστα, ότι τα σκυλιά δάγκωσαν και τον ίδιο.
Η μητέρα του 9χρονου άκουσε τα γαβγίσματα και βγήκε έξω να δει τι συμβαίνει, ενώ παράλληλα υποστήριξε ότι η ίδια και το παιδί χρειάστηκε να καταφύγουν σε σπίτι για να προστατευτούν.
Όπως συγκεκριμένα περιέγραψε, «το παιδί μου τα είδε, φοβήθηκε γιατί είναι πολύ μεγαλόσωμα σκυλιά και κρύφτηκε στις καλαμιές. Και του λέει ο γιος του «μη φοβάσαι, έλα να γνωρίσεις τα σκυλιά μου». Και βγαίνει το παιδί μου και πάει να περπατήσει και του όρμηξαν. Κι αυτοί κάθονταν κι έβλεπαν και δεν μπορούσαν να τραβήξουν τα σκυλιά. Πήγα εγώ κι άνοιξα το στόμα του σκύλου για να βγάλω το πόδι του παιδιού μου», λέει η μητέρα του 9χρονου.

«Το παιδί είναι πετσοκομμένο. Ούτε κεφάλι του έχουν αφήσει, ούτε πόδια, ούτε γάμπα, τίποτα δεν του έχουν αφήσει. Όχι γρατζουνιές, φαίνονται τα οστά», καταλήγει η μητέρα.
Οι φωτογραφίες του μικρού μέσα από το νοσοκομείο σοκάρουν και αποτυπώνουν την άγρια επίθεση που δέχτηκε από τα τρία σκυλιά.
Παράλληλα, ο ιδιοκτήτης, αλλά και ο γιος του συνελήφθησαν, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τα σκυλιά είχαν βιβλιάριο υγείας, ενώ παραγγέλθηκε κτηνιατρική εξέταση για λύσσα. Σε βάρος του ιδιοκτήτη επιβλήθηκαν, επιπλέον, διοικητικά πρόστιμα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Φυλακές Κορυδαλλού: Εντοπίστηκαν κινητά τηλέφωνα και κατεργασμένη κάνναβη
- Παπασταύρου: Σε δύο μήνες το νέο «Ανακαινίζω-Αναβαθμίζω», ύψους 400 εκατ. ευρώ
- Μπασκετμπολίστας της Α2 μπήκε με το αυτοκίνητο στις σιδηροδρομικές γραμμές και οδηγούσε για 300 μέτρα
- Ιράν: Σε κατάσταση υψίστης επιφυλακής οι ένοπλες δυνάμεις της
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.