array(0) {
}
        
    
Menu
0.26%
Τζίρος: 160.50 εκατ.

Έλον Μασκ: Η Tesla πλησιάζει στην ολοκλήρωση του chip AI5 και ξεκινά την ανάπτυξη του AI6

Business

Νοέμβριος: Εκπτώσεις, προσφορές και μεγάλες ευκαιρίες!

Αυτό το μήνα, η αγορά κινείται στους ρυθμούς των εκπτώσεων, οι οποίες προκαλούν σε όλους μας μεγάλο ενθουσιασμό και όρεξη για βόλτες στα μαγαζιά.

Όσο ωραία όμως κι αν είναι η συνθήκη των εκπτώσεων από μόνη της, γίνεται ωραιότερη όταν προστίθενται σε αυτή ακόμα περισσότεροι τρόποι για κέρδος από τις αγορές μας.

 Τι καλύτερο, δηλαδή, από το να αγοράζουμε κάτι, επωφελούμενοι από την έκπτωση, και, κατά την πληρωμή, να κερδίζουμε ακόμα περισσότερο!

Γι’ αυτό το καλύτερο σενάριο, είναι εδώ το πρόγραμμα συνολικής επιβράβευσης go4more της Εθνικής Τράπεζας!

Ήδη, και έως τις 23 Νοεμβρίου, με αγορές σε οποιοδήποτε κατάστημα Hondos Center, όσοι χρησιμοποιούμε πιστωτική, χρεωστική ή και προπληρωμένη κάρτα της Εθνικής, κερδίζουμε 5% επιπλέον σε go4more πόντους, κερδίζουμε δηλαδή μεγαλύτερη χρηματική έκπτωση.

Και αυτό σε προϊόντα που σίγουρα όλοι χρειαζόμαστε, όπως είναι αυτά για περιποίηση προσώπου ή σώματος, τα καλλυντικά, τα αρώματα αλλά, φυσικά, και είδη σπιτιού, διακόσμησης ή ένδυσης!

Τι άλλο θα μπορούσε να ενισχύσει ακόμα περισσότερο το κέρδος των εκπτώσεων; Οι ακόμη περισσότερες προσφορές του προγράμματος για το μήνα Νοέμβριο, οι οποίες χαρίζουν πολλαπλάσιους go4more πόντους, εξασφαλίζοντας εξοικονόμηση περισσότερων χρημάτων στα μέλη του προγράμματος που πραγματοποιούν τις αγορές τους σε μεγάλα brand names, όπως οι The Bostonians, Nautica, Εφραίμογλου και Κόκοτας.

Είναι, λοιπόν, μία σημαντική ευκαιρία να καλύψουμε ένα τεράστιο εύρος αναγκών σε είδη ένδυσης, σε χαλιά άριστης ποιότητας, σε οικιακές συσκευές θέρμανσης και, φυσικά, στις αναρίθμητες επιλογές που προσφέρουν τα πολυκαταστήματα Hondos Center σε καλλυντικά, κοσμήματα, είδη σπιτιού και ταξιδιού, κερδίζοντας, ταυτόχρονα, μέσα από μεγάλες εκπτώσεις και από πολλαπλάσιους go4more πόντους. Πάμε!

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ελληνικές τράπεζες: Όλα όσα έγιναν στο συνέδριο της JPMorgan στο Λονδίνο – Τα πλάνα που παρουσίασαν οι CFOs
Jefferies για ελληνικές τράπεζες: Αναβαθμίσεις, νέες εκτιμήσεις και σταθερή ορατότητα στα μερίσματα
ΕΤΕ: Πάνω από 3,5 φορές η υπερκάλυψη του ομολόγου των 500 εκ. ευρώ – Στο 3,375% το επιτόκιο
Εθνική Τράπεζα: Υπερκάλυψη πάνω από τρεις φορές στο ομόλογο – Στο 1,5 δισ. οι προσφορές (upd)
Jefferies για Εθνική Τράπεζα: Η πιο ισχυρή κεφαλαιακά τράπεζα στην Ελλάδα
Εθνική Τράπεζα: Με ορατές δασμολογικές πιέσεις στην Ευρώπη, η Ελλάδα βρίσκει στηρίγματα στους παραδοσιακούς της κλάδους
Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για Αegean, Εθνική, Eurobank, Πειραιώς
Τράπεζα Πειραιώς-Εθνική Ασφαλιστική: Εν αναμονή του SSM – Τα βήματα για το ποσοστό της ΕΤΕ
Ποιοι επενδύουν στην Anthropic, τα νέα short στην Metlen, η ώρα Στάσση, το smart money στην Qualco, η Κίμπερλι και οι business στην Ελευσίνα και το story της άγνωστης εφοπλίστριας
Neo-απατεώνες προτείνουν επενδύσεις με το logo της Εθνικής Τράπεζας – Η περίπτωση Πιερρακάκη και Λιάγκα