• Business Of Fashion

    Υπέρκομψη η βασίλισσα Λετίθια με ένα εντυπωσιακό σακάκι που μπορείτε να βρείτε στα Zara

    • NewsRoom

    Ο βασιλιάς και η βασίλισσα της Ισπανίας


    Εντυπωσιακή και κομψή, η βασίλισσα Λετίθια φημίζεται για το εκλεκτό γούστο της με αποτέλεσμα να φιγουράρει πάντα στη λίστα με τις πιο καλοντυμένες γαλαζοαίματες και όχι μόνο.

    Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός κατέγραψε την βασίλισσα της Ισπανίας την ώρα της αναχώρησης με τον σύζυγό της και βασιλιά της Ισπανίας, Φίλιππο Στ’ για το επίσημο ταξίδι που πραγματοποιούν στην Αβάνα.

    Αφορμή για το ταξίδι τους στην πρωτεύουσα στάθηκε ο εορτασμός των 500 ετών από την ίδρυση του κουβανέζικου κράτους. Μάλιστα, πρόκειται για την πρώτη φορά που Ισπανός μονάρχης κάνει επίσημη επίσκεψη στην Κούβα.

    Ο πατέρας του Φίλιππου, Χουάν Κάρλος, έχει βρεθεί δυο φορές στη χώρα, αλλά όχι ως επίσημος βασιλικός επισκέπτης.

    Την παράσταση, βέβαια, στο outfit της βασίλισσας, έκλεψε το υπέροχο ασπρόμαυρο πανωφόρι που επέλεξε από το ισπανικό brand Uterque. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του brand, το συγκεκριμένο blazer κοστίζει περίπου 200 ευρώ.

    Βασίλισσα Λετίθια

    Το συνδύασε με ένα σικ ζιβάγκο και παντελόνι με ψηλοτάκουνες γόβες και μία τσάντα-φάκελο, όλα σε μαύρο χρώμα.

    Ένα dupe για το εντυπωσιακό παλτό της βασίλισσας Λετίθια, μπορείτε να βρείτε στα επίσης ισπανικά, Zara, σε οικονομικότερη, μάλιστα, τιμή.

    Πρόκειται για ένα παρόμοιο ασπρόμαυρο σακάκι με το μοτίβο πιε-ντε-κοκ, που έχει γιακά, μακρύ μανίκι και τονισμένους τους ώμους του. Θα το βρείτε στην τιμή των 70 ευρώ.

    Zara



    ΣΧΟΛΙΑ