ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της Κέρκυρας μετά τις πληροφορίες ότι ο ιερέας της εκκλησίας φέρεται να ασελγούσε σε ανήλικες.
«Παιδεραστή, κτήνος, για πάντα κυνηγημένος θα είσαι» του φώναζαν συγκεντρωμένοι κάτοικοι από χωριό στη νότια Κέρκυρα. Ο 60χρονος παπάς κατηγορείται ότι ασέλγησε σε ανήλικη και το πρωί της Παρασκευής βρέθηκε στα δικαστήρια για να απολογηθεί.
Ωστόσο, αισθάνθηκε αδιαθεσία και με περιπολικό μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο της Κέρκυρας. Η Ιερά Μητρόπολη Κέρκυρας έχει θέσει σε διαθεσιμότητα τον παπά και τον έβαλε σε κατάσταση αργίας από κάθε ιεροπραξία.


Στο μεταξύ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του corfutvnews, σε βάρος του 60χρονου ιερέα κατατέθηκε μήνυση και από τους γονείς μίας 14χρονης, με την κατηγορία ότι ασέλγησε σε βάρος της, πριν από τέσσερα χρόνια, όταν δηλαδή το παιδί ήταν 10 ετών. Και το δεύτερο περιστατικό καταγγέλλεται πως συνέβη στην ίδια περιοχή της νότιας Κέρκυρας. Σε σχετική επικοινωνία, ο συνήγορος των δυο κοριτσιών είπε πως «οι υποθέσεις έχουν πάρει πια τον δρόμο της δικαιοσύνης».
Η Ιερά Μητρόπολη Κερκύρας έχει θέσει σε διαθεσιμότητα τον ιερέα και σε κατάσταση αργίας από κάθε ιεροπραξία.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βασίλης Κικίλιας: Εγκρίθηκε το Master Plan του Λιμένα Πατρών – Νέα εποχή για ένα από τα βασικά λιμάνια της χώρας
- Η μεξικανική δημόσια πετρελαϊκή PEMEX παραδέχεται πως ευθύνεται για την εκτεταμένη μόλυνση στον Κόλπο του Μεξικού
- Drewry: Πτώση κατά 3% στις τιμές διακίνησης κοντέινερ μετά από ένα 6μηνο ράλι ανόδου
- Reuters: Καθυστερούν τις παραδόσεις όπλων στην Ευρώπη οι Αμερικανοί λόγω του πολέμου στο Ιράν
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.