ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα δίχτυα της ΕΛΑΣ, βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης άνδρας που ισχυρίζεται ότι είναι γόνος πασίγνωστος εφοπλιστικής οικογένειας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν εντάλματα και καταδικαστικές αποφάσεις για απάτη και πλαστογραφία, συνολικής ποινής 33 ετών.
Αστυνομικοί του τμήματος ασφαλείας Νέας Σμύρνης, μετά από πληροφορίες που αρχικά αξιολόγησαν και στη συνέχεια αξιοποίησαν, εντόπισαν και συνέλαβαν τον 54χρονο.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα επίθεση Γεωργιάδη σε Τσίπρα: «Άσε τα περί ηθικού πλεονεκτήματος στην άκρη και απόλαυσε την βίλα σου στο Σούνιο»
- Live η ομιλία του Κυριάκου Πιερρακάκη στο συνέδριο του Economist
- Ουκρανία: Επιτέθηκε σε δώδεκα τάνκερ του «σκιώδους στόλου» μέσα σε δύο ημέρες
- Στο κόκκινο η ένταση ΗΠΑ-Ιράν: Νέες εκρήξεις στο Μπαχρέιν – Οι Φρουροί της Επανάστασης έπληξαν 85 αμερικανικές εγκαταστάσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.