array(0) {
}
        
    
Menu
1.4%
Τζίρος: 190.71 εκατ.

Διεθνής Οργανισμός Πολιτικής Αεροπορίας: Η Ρωσία ευθύνεται για την κατάρριψη του μαλαισιανού αεροσκάφους το 2014

Life & Style

GNTM: Σκληρή κριτική στη Σουζάνα – Παραλίγο να αποχωρήσει η Ελευθερία

Comments

Σε μία «μαγική» δοκιμασία υποβλήθηκαν τα κορίτσια του GNTM στο επεισόδιο της Τρίτης με μία κοπέλα να αποχωρεί από τον διαγωνισμό.

Οι διαγωνιζόμενες έκαναν μια φωτογράφιση με τρία μαγικά illusions σε 3 διαφορετικά φωτογραφικά σετ, με φωτογράφο τον Στέφανο Παπαδόπουλο.

Η φωτογράφιση περιελάμβανε την ισορροπία σε σπαθί για τα Mad Max κορίτσια, τη δημιουργία χιονοθύελλας για τις παγωμένες βασίλισσες και την αιώρηση με μπαλόνια για τα πολύχρωμα Harajuku Girls.

Και τα τρία concept ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακά, αλλά για ακόμα μία φορά δύσκολα με την Ελευθερία και την Σουζάνα να μην τα καταφέρνουν όσο καλά έπρεπε.

Κατά τη διαδικασία της ανακοίνωσης των αποτελεσμάτων, η Σουζάνα άκουσε σκληρά σχόλια από τους κριτές και ειδικά από την Βίκυ Καγιά, η οποία υποστήριξε ότι δεν θα μπορέσει ποτέ να δουλέψει ως μοντέλο, παρά τα σωματικά της προσόντα.

«Δεν μπορείς ποτέ σου να δουλέψεις σε αυτή τη δουλειά, δεν μπορείς να γίνεις ποτέ σου μοντέλο, δεν θα σε κλείσει ποτέ κανείς για δουλειά, ποτέ! Είναι τόσο απλό! Κανένα styling, κανένα μοντέλο. Λυπάμαι. Έχει δίκιο ο Δημήτρης. Μήπως αυτό το σώμα είναι στον λάθος άνθρωπο;», δήλωσε η Βίκυ Καγιά.

Έτσι για δεύτερη φορά η Σουζάνα αποχώρησε απογοητευμένη και στενοχωρημένη που δεν κατάφερε να αξιοποιήσει σωστά τη δεύτερη ευκαιρία που της δόθηκε, μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Μαρτίνας.

https://www.instagram.com/p/B4gB5XTK8-A/

Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Διεθνής Οργανισμός Πολιτικής Αεροπορίας: Η Ρωσία ευθύνεται για την κατάρριψη του μαλαισιανού αεροσκάφους το 2014
Γιάννης Κεφαλογιάννης: Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδας και του αντίστοιχου Ιταλικού
Hollywood: Καλεί τον Τραμπ σε παράταση των φορολογικών κινήτρων
F1: Θέλουν να γυρίσουν στα παλιά;
Σφοδρή αντιπαράθεση Δούκα – Μπακογιάννη για το θέατρο ΕΜΠΡΟΣ: «Ευλογείτε την κατάληψη» – «Η σύμβαση υπογράφηκε μετά τις εκλογές», λέει ο Δούκας
Μητσοτάκης από Ελευσίνα: Έχουμε τώρα τρία αεροσκάφη και δύο ελικόπτερα τα οποία κάνουν αεροδιακομιδές, που σώζουν ζωές
«Πάνθεον της Ελληνικής Ναυτιλίας»: Φωτογραφικό ρεπορτάζ από τη μεγάλη γιορτή
Εν αρχή ην το βάρος
Παλαιστίνη: Ο πρόεδρος Αμπάς αίρει την απαγόρευση λειτουργίας του Al Jazeera στα εδάφη του
Πάρτι στην Wall Street: Κέρδη 3% για τον S&P 500 μετά την συμφωνία ΗΠΑ – Κίνας για τους δασμούς