ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τα 49α γενέθλιά της γιόρτασε το Σαββατοκύριακο η Τζένη Μπαλατσινού μαζί με τον σύζυγό της, Βασίλη Κικίλια και αγαπημένους της ανθρώπους.
Απούσες από την ξεχωριστή αυτή ημέρα, όμως, ήταν οι δυο της κόρες, οι Αμαλία και Αλεξάνδρα Κωστοπούλου, οι οποίες μένουν μόνιμα στην Αμερική και δεν μπόρεσαν να βρεθούν δίπλα στη μητέρα τους.
Αν και μακριά, οι δυο κοπέλες που λατρεύουν την μητέρα τους, όχι μόνο δεν την ξέχασαν, αλλά της έστειλαν και ένα τρυφερό δώρο για τα γενέθλιά της.
Συγκεκριμένα, έστειλαν μία ανθοδέσμη με τα αγαπημένα λουλούδια της Τζένης Μπαλατσινού, συνοδευόμενη με ένα συγκινητικό σημείωμα.
«Χρόνια πολλά superwoman mummy. Σε αγαπάμε περισσότερο από ότι τα λόγια μπορούν να περιγράψουν!
Είσαι μια υπέροχη γυναίκα με πολύ μεγάλη καρδιά και ελπίζουμε μια μέρα να σου μοιάσουμε. Μακάρι να ήμασταν όλοι μαζί! Σε αγαπάμε τόσο πολύ! Τα παιδιά σου Άμυ, Αλεξ, Μαξ!» έγραψαν χαρακτηριστικά, συμπεριλαμβάνοντας φυσικά και τον μικρότερο αδελφό τους, Μάξιμο Κωστόπουλο, στο δώρο.
Δείτε την ανάρτηση της Τζένης Μπαλατσινού στο Instagram Story:

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πιέσεις σε γεν και ευρώ λόγω Μέσης Ανατολής – Ενισχύεται το δολάριο ως ασφαλές καταφύγιο
- Παπαθανάσης: 6 εκ. ευρώ από το ΕΣΠΑ για την αναβάθμιση της Λέσχης Αξιωματικών Ενόπλων Δυνάμεων
- Κρίση στη Μέση Ανατολή: Πώς οι επιθέσεις Τραμπ σε Ιράν και Βενεζουέλα «βάζουν θηλειά» στην Κίνα – Το πετρέλαιο το «κλειδί»
- Έκρηξη στα ναύλα των τάνκερ LNG λόγω Ιράν – Διπλασιάστηκαν στα 200.000 δολ. σε λιγότερο από μία ημέρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.