ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νέος πρόεδρος του Ελεγκτικού Συνεδρίου επελέγη από το υπουργικό συμβούλιο ο μέχρι σήμερα αντιπρόεδρος του, Ιωάννης Σαρμάς.
Η επιλογή του να καλύψει τη θέση για τα επόμενα 4 χρόνια ήταν ομόφωνη και σύμφωνη με την πρόταση του υπουργού Δικαιοσύνης Κώστα Τσιάρα.
«Πιστεύω ότι σε δύο χρόνια η Ελλάδα θα έχει το πλέον σύγχρονο και αποτελεσματικό Ελεγκτικό Συνέδριο στην Ευρώπη, με το υπάρχον ήδη προσωπικό, δηλαδή με τους σημερινούς υπηρετούντες δικαστές και δικαστικούς υπαλλήλους», είναι η πρώτη δήλωση του 62χρονου νέου προέδρου του Ελεγκτικού Συνεδρίου.
Οι νέοι αντιπρόεδροι του Αρείου Πάγου στη σημερινή συνεδρίαση του το υπουργικό συμβούλιο έκανε ομόφωνα δεκτή την πρόταση του υπουργού και για τους νέους αντιπροέδρους του Αρείου Πάγου.
Έτσι οι 5 αρεοπαγίτες που προσήχθησαν σε αντιπρόεδροι είναι η Αλτάvα Κoκκoβoύ, ο Iωάvvης Μαγγίvας, ο Γεώργιoς Κovτός, η Ασπασία Μαγιάκoυ και η Αβρoκόμη Θoύα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Προανήγγειλε μέσω Truth Social επικείμενη συμφωνία με το Ιράν – Θα ανοίξουν τα Στενά του Ορμούζ, λέει ο Αμερικανός πρόεδρος
- Shein εναντίον Temu: Ο νομικός πόλεμος από τις ΗΠΑ ως το Λονδίνο και οι σταρ δικηγόροι πίσω από τις αγωγές δισεκατομμυρίων
- Πώς ο Ντέιβιντ Μπέκαμ έχτισε περιουσία 1,185 δισ. λιρών
- Βαρέα και Ανθυγιεινά: «Παράθυρο» εξόδου στα 62 για 120.000 νοσηλευτές και εργαζόμενους του ΕΚΑΒ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.