ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ισχυρές πιέσεις δέχονται και πάλι οι τραπεζικές μετοχές στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου, πραγματοποιώντας μία από τις μεγαλύτερες «βουτιές» από το ξέσπασμα της κρίσης λόγω Brexit.
Η μετοχή της Royal Bank of Scotland υποχωρούσε έως και 14,5 % σήμερα, μετά την πτώση κατά 18% την περασμένη Παρασκευή. Πρόκειται για τις δύο χειρότερες ημερήσιες «βουτιές» της RBS από το 2009, ανεβάζοντας τις συνολικές της απώλειες μετά τα απόνερα του βρετανικού δημοψηφίσματος στο 31%.
Πτώση 11,5% και για τη Barclays μετά το -18% της Παρασκευής, με τις συνολικές απώλειες της μετοχής στο 27%.
Τέλος η μετοχή του Lloyds Banking Group υποχώρησε κατά ακόμα 9,3% το πρωί, μετά την κατρακύλα του 21% την περασμένη Παρασκευή, φέρνοντας τις συνολικές απώλειες μετά το δημοψήφισμα στο 28,5%.
Διαβάστε ακόμη:
http://www.mononews.gr/tha-echi-brexit-thetiki-epidrasi-stin-agora-ton-tanker/56302
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Προληπτικά μέτρα για την αντιμετώπιση των οικονομικών επιπτώσεων του πολέμου ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ
- Περσικός Κόλπος: Πάνω από 200 πλοία αγκυροβολημένα – Εκατοντάδες ακόμη μπλοκαρισμένα εκτός Ορμούζ
- Bain & Company: Σε τροχιά δυναμικής επανεκκίνησης η παγκόσμια αγορά Private Equity
- Quality-for-All: Παρουσιάστηκε η νέα ψηφιακή πλατφόρμα που αναβαθμίζει τις υπηρεσίες υγείας στην Ελλάδα με επίκεντρο τον ασθενή
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.