Μία άκρως εντυπωσιακή φωτογράφιση έκαναν τα μοντέλα του GNTM στο επεισόδιο της Δευτέρας, φορώντας τις αέρινες δημιουργίες της σχεδιάστριας Κάλλιας Κοσσιέρη.
Κάθε φωτογραφία είναι σαν ένα έργο τέχνης με τα κορίτσια να ποζάρουν σαν νεράιδες πάνω σε μια ιδιαίτερη κατασκευή στην παραλία.
Με βοηθό τον άνεμο, ο οποίος, ωστόσο, όσο περνούσε η ώρα γινόταν όλο και πιο ισχυρός κάνοντας τα πράγματα δύσκολα, τα επίδοξα GNTM έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους.
Την καλύτερη λήψη, σύμφωνα με τους κριτές κατόρθωσε να εξασφαλίσει η Κάτια Ταραμπάνκο, ενώ τη χειρότερη η Ιωάννα Κυρίτση, η οποία και αποχώρησε από τον διαγωνισμό.
Δείτε τις καλύτερες λήψεις των μοντέλων:



























ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τραμπ: Δασμούς 30% σε Αλγερία, Ιράκ και Λιβύη
- Γαλλία: Έρευνα στα γραφεία του Εθνικού Συναγερμού για παράνομη χρηματοδότηση προεκλογικών εκστρατειών
- Κομισιόν: Επιδιώκουμε συμφωνία με τις ΗΠΑ πριν την 1η Αυγούστου και είμαστε κοντά
- Μαρινάκης για Τσίπρα: «Όσο και να προσπαθεί, δεν πρόκειται να κάνουμε συνομιλητή του σήμερα τον πρεσβευτή του χθες»
