ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε, το βράδυ της Παρασκευής, στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου, στο Δημαρχείο στον Αστακό.
Σύμφωνα με πληροφορίες του agriniopres.gr, ο πρώην δημάρχου Αστακού, Παναγιώτης Στάικος, επικεφαλής σήμερα παράταξης της ελάσσονος αντιπολίτευσης, φέρεται πως ήταν ιδιαίτερα ενοχλημένος για το γεγονός ότι το διαχειριστής τοπικού blog δεν δημοσίευσε επιστολή του γι’αυτό και τον επέπληξε.
Ενώ η συνεδρίαση βρισκόταν προς το τέλος της, ο κ. Στάικος, άρχισε να φωνάζει όρθιος, μιλώντας για «αχάριστους» και να απειλεί να κόψει τις φλέβες του με ένα ξυράφι που είχε στα χέρια του. Φέρεται μάλιστα να είπε πως ήθελε με το αίμα του να γράψει τη λέξη «αξιοπρέπεια»!
Μάρτυρες υποστηρίζουν πως είχε μαζί του και ένα χειρουργικό νυστέρι, ενώ γενικά βρίσκονταν σε έξαλλη κατάσταση. Μπροστά στο σοκαριστικό θέαμα, οι σύμβουλοι έσπευσαν προς το μέρος του προσπαθώντας να τον αφοπλίσουν και να τον ηρεμήσουν. Ο πρώην δήμαρχος βρέθηκε στο δάπεδο και χρειάστηκε αρκετή ώρα για να ηρεμήσει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόναλντ Τραμπ: Στηρίζει τον Κάθετο Διάδρομο – Υποστηρίζει την κατασκευή αμερικανικών φρεγατών στην Ελλάδα και ομιλεί για ισχυρότατη σχέση
- Σκάνδαλο ΟΠΕΚΑ – Αναστασία Χατζηδάκη: Εγώ ζήτησα την αναστολή της κομματικής μου ιδιότητας από το ΠΑΣΟΚ
- Καρκίνος τραχήλου μήτρας: Γιατί μπορεί να νικηθεί
- Microsoft: Σχεδιάζει επενδύσεις 50 δισ. δολαρίων για την επέκταση της τεχνητής νοημοσύνης στον Παγκόσμιο Νότο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.