Μετά το «extreme» -για κάποιες- makeover που έγινε από ειδικούς του χώρου στις διαγωνιζόμενες του GNTM, απόψε ήρθε η ώρα για τη δοκιμασία-αποχώρησης.
Ένα από τα 20 μοντέλα θα δει την πόρτα της εξόδου, καθώς δεν θα καταφέρει να εντυπωσιάσει τους απαιτητικούς κριτές.
Λίγο πριν την προβολή του επεισοδίου, κυκλοφόρησαν διαρροές, οι οποίες σε περίπτωση που ισχύουν προκαλούν μεγάλη έκπληξη, καθώς πρόκειται για μία κοπέλα που ξεχώρισε από την πρώτη κιόλας στιγμή.
Οι κριτές, ωστόσο, φαίνεται πως απόψε δεν θα μείνουν ικανοποιημένοι από τις επιδόσεις της.
Ο λόγος για την 21χρονη Λυδία, η οποία βρίσκεται εκτός παιχνιδιού και μάλιστα, σύμφωνα με την Μέγκι Ντρίο και την εκπομπή Ευτυχείτε, βρίσκεται ήδη στη γενέτειρά της, τα Χανιά.
Εκεί εθεάθη να απολαμβάνει τον καφέ της σε γνωστό στέκι της πόλης.

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή Ευτυχείτε και το spoiler που δίνει η Μέγκι:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η πρώην σύντροφος του Μαζωνάκη τον αποχαιρετά με μία κοινή φωτογραφία τους: «Γιώργη μου», έγραψε η Μαρία Δελόγκα
- ΝΑΤΟ: Ρωσικό σχέδιο για σαμποτάζ υποθαλάσσιων καλωδίων στην Αρκτική – Aυξάνεται η ανησυχία στην Ευρώπη
- Καταστήματα Telekom: Αναβαθμισμένη ψηφιακή εμπειρία, καινοτομία και άμεση εξυπηρέτηση
- Σαουδική Αραβία: Βουτιά στην παραγωγή πετρελαίου – Στο χαμηλότερο επίπεδο από το 1990
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.