ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ενδεχόμενο σύγκλισης μιας νέας έκτακτης Συνόδου Κορυφής εξετάζει η Ευρωπαϊκή Ένωση.
Όπως έγινε γνωστό, η αρμόδια επιτροπή της ΕΕ εξετάζει το ενδεχόμενο να συγκαλέσει νέα έκτακτη Σύνοδο Κορυφής στα τέλη του τρέχοντος μήνα. Στόχος αυτής της νέας Συνόδου είναι επιτευχθεί η πολυσυζητημένη συμφωνία με την Βρετανία, αναφορικά με το Brexit. Ο λόγος για τον οποίο εξετάζεται ένα τέτοιο σενάριο είναι επειδή πιστεύεται ότι είναι εξαιρετικά απίθανο να ολοκληρωθεί η διαπραγμάτευση των δύο πλευρών έως μεθαύριο, Πέμπτη, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το BBC.
Η έκτακτη σύνοδος είναι πιθανό να γίνει περί τα τέλη του μήνα, όταν εκπνέει η προθεσμία για την ολοκλήρωση της αποχώρησης του Ηνωμένου Βασιλείου, σύμφωνα με το δημοσίευμα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ο Νετανιάχου διέταξε άμεσα και ισχυρά πλήγματα στη Γάζα – Κατηγορεί τη Χαμάς ότι παραβίασε την εκεχειρία
- Ευρωαγορές: Με μεικτά πρόσημα οι δείκτες – Στο -0,22% ο Stoxx 600
- Ποδόσφαιρο-Παναθηναϊκός: Τα ιταλικά ΜΜΕ αναφέρουν πως ο Τζιανκάρλο Ρομαϊρόνε είναι βασικός υποψήφιος για τη θέση του αθλητικού διευθυντή
- Τιμές ρεύματος: Ακριβαίνουν τα πράσινα τιμολόγια – Ποια είναι τα 7 μπλε κάτω των 10 λεπτών/KWH