• LIFE&STYLE

    Βγαίνουν τα ψαλίδια στο GNTM: Οι παίκτριες αντιμέτωπες με μεγάλες αλλαγές στην εμφάνισή τους

    • NewsRoom

    Greece’s Next Top Model


    Σε θρίλερ αναμένεται να εξελιχθεί το αποψινό, νέο επεισόδιο του Greece’s Next Top Model, καθώς έφτασε η μέρα που όλοι περιμέναμε. Η ημέρα της μεταμόρφωσης.

    Σήμερα θα προβληθεί το πολυαναμενόμενο επεισόδιο του GNTM, όπου τα κορίτσια θα μπουν στην δοκιμασία του makeover, θα αφεθούν δηλαδή στα χέρια των ειδικών, οι οποίοι θα επιλέξουν για εκείνες ποιο είναι το σωστό χρώμα, αλλά και κούρεμα για τα μαλλιά τους.

    Όπως θυμόμαστε από πέρυσι, η συγκεκριμένη δοκιμασία δεν είναι από εκείνες που αγαπούν και αγκαλιάζουν τα κορίτσια, που συνήθως δεν είναι άνετες και συνεργάσιμες με τις αλλαγές, που αφορούν στα μαλλιά τους. Υπενθυμίζεται ότι, πέρυσι, πολλές ήταν οι κοπέλες που έφεραν αντίρρηση για τις αλλαγές που ήθελαν να κάνουν οι ειδικοί πάνω τους, αρνούμενες να δεχτούν. Εντονότερη ήταν η αντίδραση της Ειρήνης Στεργιανού, η οποία αντιμετώπιζε και την μεγαλύτερη αλλαγή, καθώς από μακριά, έπρεπε να κόψει τα μαλλιά της τελείως κοντά. Υπό τον φόβο της υποχρεωτικής αποχώρησης, τόσο εκείνη, όσο και οι συμπαίκτριές της δέχθηκαν τελικά τις αλλαγές που τους πρότειναν.

    Κάτι παρόμοιο βλέπουμε να εκτυλίσσεται και στο τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου, όπου οι περισσότερες από τις παίκτριες, παρά το γεγονός ότι είναι φέτος «διαβασμένες» και προετοιμασμένες ότι θα αντιμετωπίσουν τη συγκεκριμένη δοκιμασία, δείχνουν ιδιαίτερα δυσαρεστημένες, ενώ δεν απουσιάζουν τα νεύρα, τα κλάματα και οι αντιδράσεις.

    Το σίγουρο είναι, πάντως, ότι σήμερα αναμένεται να απολαύσουμε ένα γεμάτο επεισόδιο, το τέλος του οποίου θα βρει τις παίκτριες πολύ αλλαγμένες, ανανεωμένες, ενώ αγωνία προκαλεί και το αν κάποια θα αποχωρήσει, αρνούμενη να κάνει τις αλλαγές που της προτείνουν.

    Δείτε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του GNTM:



    ΣΧΟΛΙΑ