Στη χώρα μας βρίσκεται η Χολιγουντιανή ηθοποιός Κάθριν Κέλι Λανγκ, η οποία έγινε γνωστή στην Ελλάδα για το ρόλο της «Μπρουκ» στη «θρυλική» σαπουνόπερα «Τόλμη και Γοητεία».
Η πανέμορφη και ταλαντούχα ηθοποιός, που φαίνεται σαν να μην έχει περάσει χρόνος από πάνω της, δεν έχει επισκεφτεί τη χώρα μας για διακοπές, αλλά για επαγγελματικούς σκοπούς, καθώς πρόκειται να συμμετέχει στις «8 Λέξεις» του Ανδρέα Γεωργίου στον ΣΚΑΪ.
Όπως αποκάλυψε μέσα από το Instagram, τα γυρίσματα θα γίνουν στην Κέρκυρα, ενώ ο χαρακτήρας της θα εμφανιστεί σε 7-8 επεισόδια!
Σήμερα η Κάθριν Κέλι Λανγκ μίλησε στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα σε ζωντανή σύνδεση απαντώντας σε διάφορες ερωτήσεις, ενώ στη συνέχεια κλήθηκε να πάρει μία απόφαση.
Ο παρουσιαστής έδειξε στην ηθοποιό πέντε Έλληνες ηθοποιούς και στη συνέχεια της ζήτησε να επιλέξει ποιος θα μπορούσε να παίξει σήμερα τον γόη «Ριτζ» από το «Τόλμη και Γοητεία».
Εκείνη στο τέλος επέλεξε τον Αλέξη Γεωργούλη!
https://www.youtube.com/watch?v=Vg7sqHWSJW4
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ζάκυνθος: Πώς έχασε τη ζωή του το 2χρονο παιδί από την επίθεση σκύλου
- Γεραπετρίτης από Κατάρ: Η Ελλάδα μπορεί να λειτουργεί ως έντιμος διαμεσολαβητής και αξιόπιστος συνομιλητής στην ευρύτερη περιοχή
- Τραγωδία νότια της Κρήτης – Εντοπίστηκαν 18 νεκροί αλλοδαποί από ημιβυθισμένη λέμβο
- Επέτειος Γρηγορόπουλου: Επεισόδια στην πορεία στην Αθήνα (Φωτογραφίες)