• LIFE&STYLE

    Συγκλονίζει ο Απόστολος Γκλέτσος για το τροχαίο: «Μπήκα στον τάφο και βγήκα»

    • NewsRoom

    Απόστολος Γκλέτσος


    Για πρώτη φορά μετά το σοβαρό τροχαίο που είχε με το αγροτικό του, το απόγευμα της Παρασκευής, ο Απόστολος Γκλέτσος μίλησε για τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να βγει σώος και αβλαβής.

    Ο πρώην δήμαρχος της Στυλίδας, μιλώντας στο pagenews, δήλωσε χαρακτηριστικά: «Μπήκα στον τάφο και βγήκα. Σοκαρίστηκα με αυτό που συνέβαινε. Αν δεν φορούσα ζώνη θα σκοτωνόμουν».

    Γύρω στις 5 η ώρα, το απόγευμα της Παρασκευής, ο Απόστολος Γκλέτσος κατευθυνόταν με το αγροτικό του αυτοκίνητο προς το Αχλάδι, στον επαρχιακό δρόμο παράλληλα της Εθνικής Οδού, όταν στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ραφαήλ πετάχτηκε μπροστά του ένα αγριογούρουνο.

    Εκείνος προσπάθησε να αποφύγει το ζώο, αλλά λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος -έβρεχε καταρρακτωδώς- το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και τούμπαρε πέντε φορές.

    Όταν ακινητοποιήθηκε το όχημα ο δημοφιλής ηθοποιός και επικεφαλής της παράταξης Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση του Π.Σ. Στερεάς, κατάφερε μόνος του να βγει από το παράθυρο του συνοδηγού μην μπορώντας να πιστέψει ότι βγήκε ζωντανός μετά από την τόσο σφοδρή σύγκρουση.

    Παρά το σοκ και τη διάσειση που υπέστη, κατόρθωσε να βγει από το αμάξι και να ζητήσει βοήθεια από διερχόμενους οδηγούς. Το μόνο που μπορούσε να πει αρχικά ήταν «πηγαίνετε με σπίτι μου, στη Στυλίδα…».

    «Με έσωσε κάτι πάνω από μας…», δήλωσε στο LamiaReport, ο Απόστολος Γκλέτσος, που πιστεύει ότι θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί.

    «Δεν άνοιξε ο αερόσακος παραλίγο να σκοτωθώ. Με έσωσαν οι μπάρες…». 

    Ο ίδιος τόνισε ότι στην περιοχή έχουν υπάρξει πολλά παρόμοια περιστατικά το τελευταίο διάστημα.

    «Έχουμε θανάτους, παιδιά που πήγαιναν στη δουλειά τους βρίσκονται σε κέντρα αποκατάστασης. Τα αγριογούρουνα πλέον κυκλοφορούν μέσα στα χωριά», δήλωσε.



    ΣΧΟΛΙΑ