ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σε ένα απίστευτο τροχαίο ενεπλάκη ο Απόστολος Γκλέτσος, το απόγευμα της Παρασκευής, όταν το όχημα στο οποίο επέβαινε εξετράπη της πορείας του και τούμπαρε πέντε φορές.
Όπως αναφέρουν πληροφορίες του Star Κεντρικής Ελλάδας, ο πρώην δήμαρχος Στυλίδας κατευθυνόταν με το αγροτικό του αυτοκίνητο προς το Αχλάδι στον επαρχιακό δρόμο παράλληλα της εθνικής οδού, όταν στο ύψος της εκκλησίας του Αγίου Ραφαήλ πετάχτηκε μπροστά του αγριογούρουνο.
Το τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε στις 5 το απόγευμα της Παρασκευής, την ώρα που έβρεχε καταρρακτωδώς.
Ο Απόστολος Γκλέτσος προσπάθησε να αποφύγει το ζώο και λόγω της ολισθηρότητας του οδοστρώματος το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του και τούμπαρε 5 φορές.
Όταν ακινητοποιήθηκε το όχημα ο δημοφιλής ηθοποιός και επικεφαλής της παράταξης Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση του Π.Σ. Στερεάς, κατάφερε μόνος του να βγει από το παράθυρο του συνοδηγού μην μπορώντας να πιστέψει ότι βγήκε ζωντανός μετά από την τόσο σφοδρή σύγκρουση.
Περαστικοί σταμάτησαν να τον βοηθήσουν και μετά από ιατρική εξέταση διαπιστώθηκε ότι δεν έφερε σοβαρά τραύματα.
Αναμένονται δηλώσεις του για την περιπέτεια που έζησε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Big Tech: Δεσμεύσεις άνω των 3 τρισ. δολαρίων στην κούρσα για την AI
- Wall Street: Intel και Amazon βούλιαξαν τον Nasdaq στο -2,8%, στη χειρότερη ημέρα από τον Ιούνιο
- Χρυσός: Σε χαμηλό έτους – Οδεύει προς τον χειρότερο Οκτώβριο από το 2008
- G20: Ακυρώθηκε η «οικογενειακή φωτογραφία» μετά τις αντιδράσεις για τον Λαβρόφ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.