Βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου, δείχνει τον ηγέτη του Σοσιαλιστικού Κόμματος, Pedro Sánchez, να δίνει το χέρι του σε μετανάστες και μετά να σκουπίζεται. Όπως φαίνεται στο βίντεο ο Pedro Sánchez περπατά στο δρόμο, όπου συναντά μετανάστες και παιδάκια μεταναστών. Τους χαιρετάει και κάποιοι από αυτούς τους δίνουν το χέρι τους.
Ο Pedro Sánchez δίνει το δικό του, όμως, κάνοντας λίγα βήματα παρακάτω σκουπίζει τα χέρια του! Το βίντεο έκανε το γύρο του Διαδικτύου με τους οπαδούς των αντίπαλων κομμάτων, του Λαϊκού Κόμματος του Ραχόι και των Podemos του, Pablo Manuel Iglesias, να τον σχολιάζουν αρνητικά και να τον χαρακτηρίζουν ρατσιστή.
Ο ίδιος ο Pedro Sánchez, πάντως, έκανε λόγο για ένα «βρώμικο παιχνίδι». Με ανάρτηση του στο Twitter έγραψε πως τον θλίβει «ο τρόπος χειραγώγησης και το βρώμικο παιχνίδι που ορισμένοι παίζουν».
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:
http://www.mononews.gr/etsi-sas-ladoname-pos-anakrites-emathan-gia-tis-mizes-tis-ericsson/54902
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μιχάλης Κουβελιώτης – Στέλλα Δημαράκη: Ποιοι αναλαμβάνουν τα ηνία της Aegean
- Βαγγέλης Παυλίδης: Η Μπαρτσελόνα τον παρακολουθεί, η Μπενφίκα τον κοστολογεί με ρήτρα 100 εκατ. ευρώ!
- METLEN: Άνοιγμα στη διαστημική βιομηχανία και σε νέα έργα με τη Thales
- Τα μυστήρια των ΔΕΗ, ΤΙΤΑΝ και Cener, τα μυστικά της CMF του Μαρινάκη, ο ροκάς CEO και η κολυμβήτρια CFO της Aegean, το rebranding του Ψάλτη, και η αποκάλυψη για την super βίλα του χαμηλοσυνταξιούχου Καρβέλα στην Εκάλη (φωτό)


Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.