ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα ελληνικό δείπνο είχε την ευκαιρία να απολαύσει ο Υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο χθες, στην κατοικία του πρέσβη της χώρας Τζ. Πάιατ.
Μετά το χθεσινό κοπιαστικό του πρόγραμμα με τις αλλεπάλληλες συναντήσεις με τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς Εξωτερικών και Άμυνας, η βραδιά συνεχίστηκε με την επίσκεψη του κ. Πομπέο στο Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος» και κατέληξε στην κατοικία του πρέσβη.
Εκεί ο Μάικ Πομπέο απόλαυσε ένα άκρως ελληνικό δείπνο που περιελάμβανε μεταξύ άλλων λαχαντολμάδες αυγολέμονο αλλά και ψάρι αλά σπετσιώτα με φέτα.
Πέραν του ζεύγους Πάιατ και τους φιλοξενούμενους, το ζεύγος Πομπέο, στο δείπνο παρέστησαν ο υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Άδωνις Γεωργιάδης, η υπουργός Παιδείας Νίκη Κεραμέως και ο υπουργός Επικρατείας και Ψηφιακής Πολιτικής Κυριάκος Πιερρακάκης. Παρούσα ήταν επίσης η Ντόρα Μπακογιάννη, καθώς και ο διοικητής της Τραπέζης της Ελλάδος, Γιάννης Στουρνάρας.
Το μενού των συζητήσεων είχε προσφυγικό, επενδύσεις και τουρκική προκλητικότητα.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γερμανία: Άνοδος για ευρωπαϊκούς προορισμούς λόγω κρίσης στον Κόλπο – Στους δημοφιλείς Κρήτη, Ρόδος, Κως
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Παραιτούνται από τη βουλευτική ασυλία Τσιάρας και Κεφαλογιάννης
- Το Ιράν απαντάει στον Τραμπ: «Οι απερίσκεπτες ενέργειές σου οδηγούν τις ΗΠΑ σε ζωντανή κόλαση»
- Εύβοια: Οκτώ αγνοούμενοι στο φαράγγι της Αγάλης – Μεγάλη επιχείρηση της Πυροσβεστικής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.