ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Νεφώσεις κυρίως στα δυτικά και νότια όπου θα εκδηλωθούν βροχές τοπικού χαρακτήρα και ενδεχομένως στην Πελοπόννησο μεμονωμένες καταιγίδες, περιμένουμε την Κυριακή 6 Οκτωβρίου 2019. Τις πρωινές ώρες βροχές ενδέχεται να εκδηλωθούν και στη Θράκη. Τη νύχτα και νωρίς το πρωί η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι κατά τόπους περιορισμένη.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στη Δυτική Μακεδονία από 5 έως 19 βαθμούς, στη Βόρεια Ελλάδα από 7 έως 25, στην Ήπειρο από 10 έως 25 βαθμούς, στην Κεντρική Ελλάδα από 9 έως 27, στη Δυτική και Νότια Ελλάδα από 15 έως 27 βαθμούς, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 12 έως 27, στα νησιά του Ιονίου από 16 έως 25 βαθμούς και στα νησιωτικά τμήματα του Αιγαίου από 16 έως 26 βαθμούς Κελσίου.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν γενικά από βορειοδυτικές διευθύνσεις με εντάσεις έως 5 μποφόρ, ενώ στα νοτιότερα πελάγη θα επικρατήσουν δυτικοί άνεμοι με εντάσεις έως 6 μποφόρ. Αργά το βράδυ στο Θρακικό οι άνεμοι θα στραφούν σε βορειοανατολικούς με εντάσεις έως 6 μποφόρ. Βορειοδυτικό ρεύμα εντάσεων 4 με 5 και τοπικά στα βόρεια πελάγη 6 μποφόρ θα επικρατήσει στο Ιόνιο.
Στην Αττική περιμένουμε κατά περιόδους νεφώσεις, με πιθανότητα ασθενών βροχών από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν κατά κύριο λόγο από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στην πόλη της Αθήνας από 18 έως 26 βαθμούς.
Στη Θεσσαλονίκη περιμένουμε λίγες νεφώσεις, πυκνότερες από τις απογευματινές ώρες. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί σχεδόν μέτριοι έως μέτριοι 4 με 5 μποφόρ. Η θερμοκρασία στο κέντρο της πόλης θα κυμανθεί από 12 έως 23 βαθμούς, αλλά περιφερειακά της πόλης οι ελάχιστες θα είναι 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερες.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Γιατί αγοράζει Alpha Bank το Helikon, οι ισχυροί στον Κόκκαλη, η ώρα της Aegean, τα calls αγωνίας Κοντόπουλου στο ΜΜ, τα κέρδη του Βαφιά και ένα hot quiz για αρμόδιους
- Πότε παραγράφονται οι οφειλές στους Δήμους – To κόλπο των δημάρχων και η «εισβολή» σε τραπεζικούς λογαριασμούς
- Τι γυρεύουν δύο Τουρκοκύπριοι στα Χανιά, το σφακιανό γιαχνί της Ντόρας, ποιος μαυροσκούφης κινδυνεύει με απόταξη, τι συμβαίνει με τις εκλογές στον Άρειο Πάγο, και ο παντρεμένος πολιτικός με τη μελαχρινή ύπαρξη
- Ελλάδα – Τουρκία: Τι σημαίνει άρση του casus belli και ποιες είναι οι άλλες απειλές της Άγκυρας
