ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο κατηγορούμενος -που εμφανίζεται σε βίντεο να απωθεί το θύμα με αποτέλεσμα αυτό να πέφτει στα σκαλοπάτια της κερκίδας κι από την πτώση να τραυματίζεται θανάσιμα- απολογήθηκε στην α’ τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης, ύστερα από την ποινική δίωξη που ασκήθηκε εις βάρος του για ανθρωποκτονία με δόλο και βιαιοπραγία σε αθλητική εκδήλωση.
Όπως έγινε γνωστό, ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι δεν υπήρξε πρόθεση να προκαλέσει τον θάνατο στον άτυχο άνδρα, τον οποίο φαίνεται πως γνώριζε εδώ και χρόνια. «Μαζί του πέθανα κι εγώ» φέρεται να ανέφερε συντετριμμένος στην απολογία του, τονίζοντας ότι είχε προηγηθεί καβγάς του θύματος με ομάδα τεσσάρων-πέντε φίλων του Απόλλωνα που βρίσκονταν στην ίδια κερκίδα. Σύμφωνα με όσα απολογήθηκε ο κατηγορούμενος, ο καβγάς αφορούσε τα τεκταινόμενα στην ομάδα του Απόλλωνα, του οποίου -όπως ανέφερε- υπήρξε παλιότερα μέλος του διοικητικού του συμβουλίου.
Με απόφαση της ανακρίτριας και της εισαγγελέως γνωμοδοτήσεων αποφασίστηκε τελικά να αφεθεί ελεύθερος, ενώ σύμφωνα με τον συνήγορο υπεράσπισης του 70χρονου, Χάρη Βεργούλη, δεν επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος στον κατηγορούμενο. Για την παραπομπή του σε δίκη θα αποφανθεί το αρμόδιο συμβούλιο, αφού ολοκληρωθεί η κύρια ανάκριση.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Το σενάριο για πρωθυπουργό Καραμανλή, οι «άγγελοι» του Γεραπετρίτη, τα πιτταρούδια της Μελόνι, το μυστήριο με τη Rolls Royce και ο προκλητικός γλεντζές πολιτικός
- Buy, Hold or Sell: Άμεση ανάλυση για OPTIMA BANK, ALPHA BANK, ΔΑΑ, ΕΛΛΑΚΤΩΡ, EUROBANK και DIANA SHIPPING
- Ποια «επώνυμα» ακίνητα κάνουν ποδαρικό στους πλειστηριασμούς του Σεπτεμβρίου
- Σακίρα: Tα ελληνικά καλοκαίρια και ο πρώτος μεγάλος έρωτας με Έλληνα ναυτικό
